fbpx
Connect with us

Speltips: De har VM:s bästa defensiv – håller nollan i finalen

Publicerad

on

sportpanelen speltips varane umtiti frankrike kroatien vm final välkomstbonus unibet

Bortsett från matchen mot Argentina har Frankrike inte släppt in ett enda spelmål i hela turneringen. Deras mittlås och defensiva innermittfält är hela VM:s bästa och mycket talar för att det kan bli svårt för ett, något uddlöst, Kroatien att få hål på detta Frankrike. Därför finns ett stort spelvärde i att Kroatien kommer göra under 0,5 mål till oddset 1.97 hos Unibet.

VM-finaler blir, generellt sett, nästan alltid målsnåla och till den här finalen har Frankrike, framförallt, tagit sig tack vare en väldigt stark defensiv.

Mittlåset Raphael Varane och Samuel Umtiti är förmodligen hela VM:s bästa och de får god hjälp av det defensiva mittfält som är den stora nyckeln bakom Frankrikes framgångar. I N`Golo Kanté och Blaise Matuidi har man det mest löpstarka och mest bollvinnande mittfältet i turneringen och känslan är att de kommer att neutralisera Kroatiens dito – som varit deras stora framgångsfaktor.

Kroatien saknar dessutom utpräglade målskyttar som har levererat mål. Mario Mandzukic, Ivan Perisic och Luka Modric toppar den interna skytteligan i Kroatien på två mål var. Eventuellt saknas nu Perisic i finalen.

Kroatien har tagit sig ändå till final mycket tack vare sitt kreativa mittfält, men man har endast mäktat ett mål per match under ordinarie tid i slutspelet.

Samtidigt har Frankrike, bortsett från Argentina-matchen som på grund av motståndarens anarki-fotboll blev en atypisk Frankrike-match, endast släppt in ett mål i hela VM – och det var på straffspark mot Australien i premiären.

Världsmästaren har i sex av de sju senaste VM-finalerna hållit nollan och vi tror att det kommer bli så den här gången också. Mycket talar för att Frankrike till slut kommer vara det starkare laget och mycket talar för att de kommer vinna, främst, tack vare sin solida defensiv. Sammantaget ger detta ett tydligt spelvärde i att Kroatien kommer att göra under 0,5 mål till 1.97 gånger pengarna hos Unibet.

  • Frankrike har VM:s bästa defensiv
  • Frankrike har, bortsett från Argentina-matchen, inte släppt in ett enda spelmål i turneringen
  • Frankrike har hållit nollan i 4 av 6 matcher i VM
  • Kroatien har varit något uddlösa och saknar utpräglade målskyttar
  • Kroatien har endast gjort 1 mål per match under ordinarie tid i slutspelets 3 matcher
  • VM-finaler blir, nästan alltid, målsnåla och tillknäppta matcher
  • De fyra senaste VM-finalerna har, efter ordinarie tid, slutat 0-0, 0-0, 1-1 och 2-0
  • Världsmästaren har i 6 av de 7 senaste VM-finalerna hållit nollan

Speltips: Kroatien gör under 0,5 mål till oddset 1.97 hos Unibet

Passa på att ta del av Unibets grymma välkomsterbjudande: sätt in 100 kr – få 500 kr i gratisspel!

Gå till kampanj

VM-final: Frankrike – Kroatien, matchstart 17.00 på söndag.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen