fbpx
Connect with us

Barcelona erbjuder Dembele + 800 miljoner för superstjärnan

Publicerad

on

Hazard Kante Fabregas Chelsea Barcelona

Det här kan mycket väl komma att bli en av sommarens största transferhistorier. Efter att ha tagit sitt Belgien till en hedrande tredjeplats i VM har nu Chelseastjärnan Eden Hazard varit namnet på allas läppar. Nu uppges Barcelona ge sig in i leken på den belgiska lagkaptenen. 

Ärkerivalerna Real Madrid uppges vara den klubb som ligger närmast till hands för Eden Hazard, men nu ska Barcelona alltså slå sina rivaler på fingrarna med ett annat monsterbud. Uppgifter till Don Balon meddelar att Barcelona är redo att släppa iväg miljardvärvning inför förra säsongen, Ousmane Dembele plus ytterligare 800 miljoner kronor för att säkra övergången av den belgiske superstjärnan.

Chelsea ska tidigare ha nekat ett bud på närmare två miljarder kronor från Real Madrid, men enligt uppgifterna ska Barcelona känna sig säkra på att kunna landa övergången av Eden Hazard innan säsongen drar igång.

Vad tror ni? Är ett sådant bud rimligt för att få Eden Hazard till klubben? Kommentera gärna på vår Facebooksida.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen