fbpx
Connect with us

Allsvenskan: 10 gånger pengarna (!) på AIK mot Östersund

Publicerad

on

AIK ska se till att haka på rivalen Hammarby i toppen av ligatabellen. I kväll klockan 19.00 tar stockholmarna mot Östersund på Friends Arena i kampen om topplaceringarna i Allsvenskan. Inför matchen får nu alla nya kunder på Betfair ett grymt erbjudande – som ger hela 10 gånger pengarna på en AIK seger.

Östersund har inte direkt imponerat i inledningen av årets allsvenska. Endast sju poäng på de sju inledande matcherna är inte ett facit som jämtlänningarna räknat med. AIK å andra sidan har 18 poäng och är fem poäng bakom serieledande Hammarby. Till kvällens drabbning erbjuder nu alltså Betfair alla deras nya kunder på ett otroligt fint odds – 10 gånger pengarna på att AIK vinner kvällens match. Nedan kan du ta del av erbjudandet.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett nytt konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Använd kampanjkoden ZFBMCE.
  • Jobba in AIK-vinsten.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen