fbpx
Connect with us

Allsvenskan: Dagens bästa speltips – Djurgården mot Dalkurd

Publicerad

on

Nykrönta cupmästarna Djurgården tar emot Dalkurd hemma på Tele 2 arena under söndagen. Efter en tuff inlkedning av säsongen lostnade det rejält i finalen mot Malmö FF där laget vann med hela 3-0. Nu är det tillbaks till verkligheten och tre nya poäng ska bärgas.

Unibet: Djurgården vinner matchen – 1.75 gånger pengarna

Gästerna har fem raka matcher utan vinst och endast fyra inspelade poäng på de sju inledande matcherna. Inför matchen finns ett väldigt fint spelvärde i den raka Djurgårdsvinsten till 1.75 gånger pengarna på Unibet. Inför matchen ser jag ingen annan utgång än att Stockholmarna följer upp vinsten av Svenska Cupen med en ny trepoängare – mot ett formsvagt Dalkurd.

Unibet: Kerim Mrabti målskytt – 2.90 gånger pengarna

I matchen Malmö FF såg man vikten av att ha en frisk Kerim Mrabti i srtartelvan som tillför en helt annan dimension i spelet. Han lyckades även att sätta dit 2-0 målet och kändes väldigt spelsugen efter sin skadefrånvaro. Till matchen mot Dalkurd finns Kerim Mrabti som målskytt till 2.90 gånger pengarna. Detta är ett spel som känns oerhört spännande på förhand, då Mrabti och Tinotenda Kadewere verkligen har hittat ett fint sammarbete.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen