fbpx
Connect with us

Liverpool: Väldigt fint spelvärde inför sista omgången

Publicerad

on

I helgen spelas den sista omgången i Premier League för säsongen 2017/18. Liverpool tar emot Brighton & Hove Albion hemma på Anfield och det är en Champions League-plats som står på spel för ’The Reds’. Liverpool har chansen att knipa både 3:e och 4:e platsen men man riskerar även att sluta på en 5:e plats vid en eventuell förlust.

Liverpool har 72 poäng för tillfället medans Chelsea ligger och jagar tätt bakom på 70 poäng. Brighton & Hove Albion har egentligen inget att spela för nu när man har säkrat ett nytt Premier League. Jürgen Klopp kommer förmodligen ställa upp med en stark startelva eftersom att det är så mycket som står på spel.

Unibet: Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus

Jag kommer att satsa på två olika spel i denna match. Jag väljer att spela på Liverpool -2.5 Asian Handicap, till 2.45 gånger pengarna. The Reds kommer gå full fart framåt direkt i denna match och på Anfield vet vi alla om att Liverpool är väldigt starka. Att vinna med tre bollar ser jag som ett väldigt fint värde.

Unibet: Liverpool -2.5 Asian Handicap – ger 2.45 gånger pengarna

Mitt andra spel är att Mohamed Salah ska göra mål i matchen – som ligger på 1.50 gånger pengarna. När Mo Salah spelar på Anfield, då gör han alltid mål. Det är en sak som vi har fått lära oss under den gångna säsongen. Han är även sugen på att sätta press på Lionel Messi vad gäller att bli europas bästa målskytt denna säsong. Messi står på 45 mål medans Salah har gjort 43.

Unibet: Mohamed Salah målskytt – 1.50 gånger pengarna

Matchen spelas på Anfield klockan 16:00 på söndag.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen