fbpx
Connect with us

Landslagsprofilen: ”Salah är redo för en flytt till Real Madrid”

Publicerad

on

Mohamed Salahs makalösa debutsäsong i Liverpool har inte passerat obemärkt förbi. Egyptiern har noterats för totalt 43 mål i tävlingssammanhang sedan sin ankomst i somras. En klubb som tidigare har länkats ihop med Mo Salah är bland annat Real Madrid som är på jakt att hitta en ersättare till Gareth Bale – som sägs vilja lämna under sommaren.

Unibet: Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus

En som verkligen skulle vilja se denna flytt gå igenom är Egyptens tidigare landslagsman, Hany Ramzy. Den forne landslagsmannen uppmanar Salah att flytta redan under sommarens transferfönster. Landslagsprofilen vill helst se att Salah landar i La Liga och Real Madrid.

– Angående frågan om det är rätt för Salah att stanna i Liverpool eller flytta till någon annan liga, media pratar bara om en flytt till Real Madrid eller Barcelona. Enligt mig är Salah redo att ta det här steget, det är dags för honom, säger Ramzy till ESPN.

På frågan om vilken klubb som skulle passa Salah bäst är Ramzy fast besluten om att det bara finns en klubb i världen som skulle kunna få ut det maximala ur den vindsnabbe yttern.

Unibet: Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus

– Det är dags för honom att flytta eller gå till Real Madrid, framför allt Real Madrid eftersom jag tror att det skulle vara ett väldigt, väldigt bra steg för honom. Han har gjort allt för Liverpool den här säsongen, fortsätter han.

Liverpools manager Jürgen Klopp har varit tydlig med att klubben inte kommer sälja superstjärnan denna sommar. Klopp menar på att Salah är en otroligt viktig pusselbit i det lag som han har lyckats bygga upp och han vill att utvecklingen på laget ska fortsätta.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen