fbpx
Connect with us

Svenska cupen: Allt om finalen mellan Djurgården och Malmö FF

Publicerad

on

Det vankas cupfinal i Stockholm. Malmö har rest upp till huvudstaden för ett glödhett möte mot Djurgården inför ett fullsatt Tele 2 Arena. Detta blir lagens tredje möte inom loppet av bara några veckor – ett möte som kan bli direkt säsongsavgörande. 

Lagen har redan mötts två gånger denna säsong och båda lagen har varsin seger i bagaget. Djurgården vann hemma på Tele 2 med 3-0 och senast vann Malmö med 1-0 på Swedbank arena. Det blir alltså tredje gången gillt för båda lagen. Både Malmö och Djurgården har gått riktig kräftgång i början av allsvenskan denna säsong. Skåningarna har endast tre vinster på sina åtta inledande matcher medan stockholmarna endast har två vinster.

Unibet: Djurgården att vinna svenska cupen – 1.85

Eftermiddagens match kan alltså bli direkt avgörande vad gäller utgången den här säsongen – trots att det är en cupfinal. De båda tränarna hänger löst efter de inledande prestationerna och en cupvinst skulle placera dessa herrar på en allt tryggare plattform inför resten av året. Positivt för Djurgården är att Kerim Mrbati finns med i truppen och ska vara spelklar efter sin skada – medan Malmö FF förväntas starta med samma elva som i förlustmötet med Göteborg i måndags.

Unibet: Malmö FF att vinna svenska cupen – 1.85

Skadeläget inför matchen:
Djurgården:

 • Jonatahan Augustinson (Ej tillgänglig)
 • Kevin Walker (Osäker)
 • Niklas Gunnarsson (Osäker) 

  Malmö FF:

 • Andreas Vindhem (Ej tillgänglig)

Dagens final:

 • Match: Djurgården vs Malmö
 • Domare: Bojan Pandzic
 • Plats: Tele2 Arena
 • TV: C More Fotboll & TV12
 • Odds 1X2: 2.75-3.35-2.65 (Unibet)
 • Odds Ö/U 2.5: 2.04-1.79 (Unibet)
 • Att lyfta pokalen: DIF 1.85 –  MFF 1.85 (Unibet)


Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
 • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
 • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

 • Du måste vara en nykund hos Unibet
 • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen