fbpx
Connect with us

Allt inför kvällens match mellan Real Madrid och Celta Vigo

Publicerad

on

Ett b-betonat Real Madrid åkte på en smocka senast i ligan mot Sevilla i onsdags då de förlorade med 3-2 på Sánchez Pizjuan. På lördag väntar ännu en ligamatch – denna gången är det John Guidettis före detta klubb – Celta Vigo – som står för motståndet i den spanska ligans näst sista omgång. 

Real Madrid

Det är nästan imponerande hur ett lag kan gå från att prestera så imponerande i stora matcher till att knappt vara värda namnet i andra matcher. ”Berg och dal-bana” är tveklöst det epitet som passar bäst till den säsongen Real Madrid har gjort hittills.

Nu är det dags att sadla om och lägga den senaste förlusten bakom sig. Efter en vilodag samlades laget för träning inför lördagens match. De som startade i senaste matchen fick köra ett återhämtningspass inomhus för att avsluta med att gå ut på planen och jogga lite. Resterande truppen fick förstärkning av Castilla-spelarna Tejero, Óscar och Quezada, samt av Juvenil A-målvakten Darío.

Träningspasset för de som inte startade mot Sevilla gick ut på bollinnehav och presspel som följdes upp av sprint och skott-övning. Innan passet avslutades blev det smålagsspel.

Unibet: Under 3.5 mål ger 2.35 gånger pengarna

Skadeläget

Carvajal och Ronaldo är de senaste spelarna i sjukstugan. Bägge sägs vara utom fara för att missa Champions League-finalen, men sågs inte träna tillsammans med resten av laget. Det känns inte särskilt troligt att vi kommer få se någon av de två i trupplistan till lördagens match mot Celta.

Formen

Real Madrid har sex segrar under sina tio senaste ligamatcher och endast två segrar under de fem senaste. Trots att Real Madrid gav sken av att rycka upp sig i ligaspelet när de klättrade i tabellen, har laget återgått till att lunka i ligaspelet igen.

Real Madrid tio senaste: F O V O V F V V V V

Unibet: Real Mardrid vinner matchen – 1.30 gånger pengarna

Celta Vigo

Klubben från nordvästra Spanien kommer på besök i den spanska huvudstaden. Ledda av målspottaren Iago Aspas har galicierna parkerat på tolfte positionen i ligan.

I den senaste omgången stötte Celta Vigo på nedflyttningsklara Deportivo la Curuna och såg länge ut att gå mot en 1-0 seger. Någon minut från slutsignal lyckades Deportivo få in en boll i mål och matchen slutade istället oavgjort.

Skadeläget

Målkungen Iago Aspas drog på sig en lårskada den 17:e april mot Barcelona och har därav missat de tre senaste matcherna. Nu har Aspas fått godkänt att spela igen av klubbens läkare och väntas starta mot Real Madrid på lördag.
En av Celtas danskar – Pione Sisto – kommer definitivt att missa lördagens match på grund av en slitningsskada. Ännu en dansk som definitivt missar matchen är Emre Mor. Den unge talangen blev Celta Vigos dyraste förvärv när han flyttade till Spanien från Borussia Dortmund i somras för €14m. Dock har han hamnat långt in i frysboxen på grund av opassande uppträdande vid upprepade tillfällen.

Unibet: Celta Vigo vinner matchen – 9 gånger pengarna

Aspas betydelse

Betydelsen att få tillbaka sin bästa målskytt saknar pris. Aspas har gjort 20 mål i La Liga i år och väntas ha en säker plats i Spaniens landslagstrupp till sommarens VM. Uruguayanen Maxi Gómez är den spelare som är närmast Aspas i målskyttet med sina 15 ligamål, dock blir det tunt därefter.

Top 5 målskyttar i Celta Vigo:

  1. Iago Aspas – 20 mål.
  2. Maxi Gómez – 15 mål.
  3. Pione Sisto – 5 mål.
  4. Daniel Wass – 4 mål.
  5. Pablo Hernández – 3 mål.

 

Unibet: Iago Aspas målskytt – 3 gånger pengarna

Formen

Celta Vigo har endast två segrar under sina tio senaste matcher. Lagets svårigheter att stänga matcher gör sig påtaglig när man tittar på lagets form där Celta har spelat oavgjort i fem av sina tio senaste.

Celta Vigos tio senaste: O F O O F V O O F V

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen