fbpx
Connect with us

SPELTIPS 27/11 INFÖR FC OSS – BREDA: HÄR VÄLJER JAG SIDA.

Publicerad

on

Ett riktigt bra spel klickas i som singel i holländska andra ligan. Jag ser även denna som en bra grund till spel om man vill lägga en dubbel på fredagen.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ MATCHEN: FC OSS – BREDA / AVSPARK 18.45
Botten mot toppen möte i denna match och det ska vara solklar fördel för bortalaget Breda. Ett Breda som länge ledde serien men som kom in i en svacka efter omgång sex där man plötsligt följdes av tre förluster i serien och en i cupen. Nu är man dock på väg tillbaka igen och ska vara med och fajtas om seriesegern eller åtminstone en kvalplats till högsta ligan. Hemmalaget är ett lag förankrat i botten och kommer vara kvar där, man kan absolut sprattla till i några matcher men sen är det god natt igen. Här kommer FC Oss parkera bussen som jag brukar skriva och leva på kontringar. Trots hemmaplan är det ingen man har fördel av när man kommer få stångas med ett lag som tillhör absoluta toppen.

✅ STATISTIK:
FC Oss placerar sig inför matchen på en sjuttonde plats. 9-21 i mål och nio poäng på tolv spelade matcher. Det håller givetvis inte. Nu tog man mycket överraskande en poäng i senaste matchen mot topplaget Volendam borta (1-1), här gjorde man en riktigt bra match och var klart med hela matchen. Innan dess hade man tre raka förluster i serien och en i cupen. Breda kommer till match med att man kommit tillbaka efter en rejäl svacka. Senast slog man Eindhoven borta (2-4) och innan dess Telstar hemma (1-0). Laget har 27-14 i mål och tjugosju poäng på tretton spelade matcher. Hemma är FC Oss bättre än borta 7-7 och sju poäng på sex matcher, medan Breda borta har 12-6 och tolv poäng på sex matcher.

✅ SPELET:
Inte något snacka om att jag anser att detta ska vara en tvåa och en seger till Breda. Denna match vinner man som jag skrev innan nio av tio gånger och den tionde kryssar man. Till 1.70 på William Hill tar jag spelet tio gånger av tio.

👉 JAG KLICKAR I TVÅAN TILL 1.70 I ODDS

” NÄR VI KÖR, SÅ KÖR VI ”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen