fbpx
Connect with us

SPELTIPS 27/11: INFÖR FREDAGEN VÄLJER JAG SIDA I TURKIET!

Publicerad

on

Torsdagens spel blev plus med panelens inlägg när undertecknad fick in två fotbollssinglar som det var klirr i, med andra ord en riktigt bra torsdag för de flesta av oss. Pelle har slängt in en ishockeytrippel på Bettingpanelen på fredagsförmiddagen och kanske kommer även Maths med något spel inför kvällen! Har ni spel som ni vill dela med er och som vi kan lägga ut på panelen, tveka inte att lägga in dem till oss. Som jag alltid sagt, desto fler bra spel som kommer ut desto mer pengar kan vi plocka hem till oss själva!
Nu är det fredag och vi närmar oss helgen, då tittar jag bland annat på en match i turkiska ligan och lirar ett spel till dubbla pengarna. Kanske inte den säkraste matchen under fredagen, men med ett bra odds som lockar blir det spel.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ MATCHEN: ANKARAGUCU – TRABZONSPOR / AVSPARK 17.30
Det är lite av ett bottenmöte när Ankaragucu tar emot Trabzonspor. Hemmalaget har spelat uruselt och placerar sig sist i serien, medan Trabzonspor ”bara” placerar sig på en femtonde plats, jag skriver bara eftersom man var tvåa i ligan förra säsongen bara fyra poäng från serieseger. Nu kan ”bara” kanske förklaras med att man bytt ut femton spelare inför och under säsongen som precis har börjat. Ankaragucu var ett bottenlag även förra året då man placerade sig näst sist med samma poäng som Kayserispor som kom sist. Tydligen behöver Trabzonspor spela ihop sitt lag men det går givetvis inte bara att skylla den dåliga starten på att man har ett nytt lag att spela ihop – Eller!

✅ STATISTIK:
Trabzonspor har än så länge på nio matcher nio poäng och 11-15 i mål, medan Ankaragucu har 7-14 och två poäng på sju matcher. Nu har dock bortalaget vaknat de två sista matcherna. Senast slog man bottenlag Erzurum på hemmaplan (1-0) men det ska tillägas att man var riktigt utspelade i denna match där man hade tur att få med sig alla tre poängen. Matchen innan kryssade man borta mot serieledande Alanyaspor (1-1). Det är detta som jag ser som ljusningen i den annars så mörka tunnel som Trabzonspor befinner sig i. Hemmalaget hade fem raka förluster innan man för två omgångar sedan tog en poäng hemma mot Karagumruk som är ett riktigt bra lag (2-2). Detta var absolut ett steg framåt men i senaste matchen blev det åter förlust mot Goztepe borta (3-1) där man dessutom missade en straff vid 1-0 ledning för hemmalaget.

✅ SPELET:
Som jag skrev ovan två bottenlag, men också stor skillnad mellan lagen förra året. Jag har lite förkärlek för Trabzonspor då jag har fått vara med laget till match mot FC Köpenhamn i Europaspel på det glada 80 talet, detta ska dock inte läggas in i värderingarna när jag klickar i en tvåa. Trabzonspor har blivit favoriter, vilket de också ska vara om man ser till förra säsongen. Dock är det är en ny säsong och nya förutsättningar som gäller, vad som hände för ett par månader sedan är inte relevant i spel. Men trots den svaga början för Trabzonspor så kan jag inte låta bli att lockas av oddset på hela 2.08 på William Hill. Trabzonspor måste börja vinna om de ska orka upp till toppen som förra säsongen, det ska skilja mycket mellan lagen även om det inte ser ut så just nu. Man ska i grunden vara ett bättre lag än Ankaragucu vilket är en stor anledning varför man vinner denna match trots bortaplan och en riktigt dålig start på säsongen.
Det är dock en tvåa som man ska se upp med, man ska tänka på är att det är turkiska ligan, allt kan hända utan att någon höjer på ögonbrynen, ungefär som i Österrike som är en av de mest korrupta ligorna i Europa, men jag ser ett stort spelvärd i denna tvåa och kör på med spel.

👉 JAG KLICKAR I TVÅAN TILL 2.08 I ODDS.

NÄR VI KÖR, SÅ KÖR VI

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen