fbpx
Connect with us

SPELTIPS 26/11: INFÖR TORSDAGEN BLIR DET FAVORITVINST I LA LIGA 2!

Publicerad

on

Onsdagen blev en riktigt missräkning från min sida, det vill sig inte riktigt hur jag än tänker just nu. Favoritspelen sitter inte trots hemmaplan eller för den delen bortaplan. Även om det är lite högre odds så blir det inte som jag tänker. Men nu tar jag ännu en gång sats mot ett lag som har gett mig pengar in tidigare och litar blint på att oddset till fina 2.60 ska ge mig fast mark igen.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ MATCHEN: ALMERIA – TENERIFFA / AVSPARK 21.30
Jag vänder mig till La Liga 2 när jag ska försöka vänder den negativa spiral som varit i november månad. Almeria tar emot Teneriffa på Estadio de los Juegos Mediterráneos (var tvungen att skriva ut detta fantastiska stadionnamn) och man gör det som knappa favoriter. Jag förväntar mig elva spelare från Teneriffa som placerar sig precis utanför straffområdet, sen blir det kontringar på detta. Kan Almeria verkligen få hål på detta betongförsvar som bara släppt in fyra mål de fem senaste! Jag anser att de kommer få det och då kommer vi få se ett Teneriffa som måste upp i planen för att få med sig en poäng hem till ön. Vid Almeria mål kommer detta skapa ytor för hemmalaget som kommer avgöra med mer än ett mål! Men skulle Teneriffa göra första målet då kommer det bli oerhört svårt att vända denna match. Vi ska ta med oss att Almeria var topplag förra året, endast fem poäng från direktavancemang, medans Teneriffa förra året inte var bättre placerade än på en trettonde plats, men i en tabell som var otroligt jämn.

✅ STATISTIK:
Hemmalaget har riktigt bra form, där man har 13 poäng och 7-3 i målskillnad, detta jämfört med bortalaget som har 3-4 och 5 poäng. I tabellen ser det ut som det gör i formatabellen. Almeria har 23 poäng och 15-9 och en femte plats, medans Teneriffa har 8-12 och 13 poäng vilket ger en sjuttonde plats. Almeria har dessutom 8 matcher i rad utan förlust där två av dessa är kryss. Samtidigt så har Teneriffa bara två förluster på 8 matcher, men istället för segrar så har man fyra kryss i dessa matcher.

✅ SPELET:
Borde skriva att det är en stenklar hemmaseger som förväntas till fina 2,60 gånger pengarna. Men som vi vet så har säkra novemberspel inte varit något bra spel så jag skriver istället att det är ett bra spel när jag klickar i ettan och är riktigt nöjd med oddset i denna match.

👉JAG KLICKAR I ETTAN TILL OTROLIGT FINA 2.60

NÄR VI KÖR, SÅ KÖR VI ”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen