fbpx
Connect with us

Speltips 3/2 Inför Fulham – Leicester: Tät match att vänta

Publicerad

on

Speltipset och oddset i denna fotbollsmatch ger oss stora möjligheter att tjäna pengar då Leicester är ett bättre lag än Fullham.

När vi kör, så kör vi!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ FULLHAM – LEICESTER/ AVSPARK 19.00
Tidig avspark i England i denna match. En match som topplaget Leicester givetvis ska vara favoriter i när man möter bottenlaget Fulham. Men det är ett Leicester som senast fick se sig besegrade av Leeds hemma (1-3), vilket för övrigt var första förlusten sedan 16 december. Man hade sex segrar och tre kryss innan förlusten mot Leeds. Man ligger på en fin fjärdeplats inför kvällens match 39 poäng och 37-25 i målskillnad. Formen är inte bra men ok, man har tio poäng och 8-5 på de fem senaste. Borta är man näst bäst i hela serien, bara Manchester United är bättre. Laget har på tio matcher 27-10 och 23 poäng – Fulham ska väl inte klara sig kvar i PL denna säsong – Eller är det ett lag som har extra krafter att ta fram? Trea från slutet 17-29 och 14 poäng är facit efter tjugo spelade matcher. Formen är katastrof med bara tre poäng på de fem senaste men man spelar snålt nu och har bara 4-6 i målskillnad på dessa matcher. Två kryss i rad West Brom borta senast (2-2) och Brighton borta (0-0). Hemma är ingen borg, mer en rasad mur, på tio matcher har man 7-15 i mål och ynka sex poäng.

⚽ SPELET:
Leicester ska och bör vinna denna match och man måste börja vinna igen för att inte tappa kontakten med övriga topplag. Det kan dock bli en svår uppgift då man måste få hål på ett defensivt Fulham. Nu saknas kanske viktiga anfallaren Vardy vilket kan ställa till det. Han har gjort hela elva mål trots att han varit borta ett par matcher, utan honom är man ett sämre lag offensivt. Även Praet, Ndidi, Morgan, Fofana och Castagne saknas definitivt inför kvällens match. Spikar trots detta en fin tvåa till ett bra odds då jag anser att Leicester är ett bättre lag och har en trygghet i sitt spel även utan viktiga Vardy.

👉 Leicester seger / Odds 1.95 / Spelvärde 4 av 5.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen