fbpx
Connect with us

Speltips 30/1: Lördagens fotbollsmatcher blir tre singlar

Publicerad

on

Tre korta rekar inför denna lördag. Det är nu dags för revansch för ett uruselt fredagsspel och allt handlar om fotboll.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ EMPOLI – FROSINONE / AVSPARK 14.00
Empoli har kopplat greppet om en av platserna till Serie A. Man leder nu serien med 38 poäng och är fyra poäng före Monza och Salernitana. I denna match tar man emot ett lag som jagar en kvalplats. Frosinone har 27 poäng och ligger på en tionde plats. Empoli har 11 poäng på de fem senaste med 13-4 i mål, medan Frosinone har 3 poäng och 3-5. Tajt historia med ett snål spelat bortalag, men det hjälper inte i denna match, Empoli tar ännu en seger och klättrar vidare mot Serie A.

👉 Empoli seger / Odds 1.70 / Spelvärde 4 av 5

⚽ BOLOGNA – MILAN / AVSPARK 15.00
Är Milan nere på jorden igen? Förlust i serien mot Atalanta hemma (0-3) och förlust i cupen mot Inter borta (2-1) är resultat som säger svacka. Nu möter man Bologna borta i serien och då studsar man tillbaka igen och det gör man övertygande. Bologna som ligger på en trettonde plats med 20 poäng kommer inte hämta hem några poäng i denna match trots hemmaplan. Milan kommer komma ut som hungriga ”lejon” och springa sönder hemmalaget. Säker tvåa i detta spel och lördagens första Maxbet

👉 Milan seger / Odds 1.85 / Spelvärde 5 av 5 ( Maxbet )

⚽ ROTHERHAM – SWANSEA / AVSPARK 16.00
Här anser jag att Swansea har alldeles för högt odds och bugar och tackar så mycket. Swansea ligger tvåa med 47 poäng och 30-14 i målskillnad, man har alltså bara släppt in 14 mål på 25 matcher. Nu möter man Rotherham borta som ligger på en tjugoandra plats med 23 poäng och 26-32 i mål. Visst hemmalaget har tagit sju poäng på de fem senaste och har 9-7 i mål så det borde kanske vara en match som man kan ta poäng på hemmaplan – Men nä det kommer inte hända och här kommer mitt första Asien spel denna lördag. Swansea är närma att ta en direktplats till PL och då vinner man matcher mot sämre lag trots bortaplan, frågan är bara med hur många mål?

👉 Swansea seger / Odds 2.40 / Spelvärde 5 av 5 ( Maxbet )
👉 Swansea seger Asien -1 / Odds 3.80 / Spelvärde 5 av 5 ( Maxbet )

✅ Lördagens dubbel:
👉 Swansea & Milan seger / Odds 4.41 / Spelvärde 5 av 5

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen