fbpx
Connect with us

Speltips 21/1 inför Karagumruk – Besiktas: Serieledaren favorit!

Publicerad

on

Onsdagens spelrunda räddas av att andra duktiga spelare på panelen fick in sina spel. Efter sex fina gröna med bra avkastning och några spel från er andra så var måndag och tisdag en riktigt bra start på veckan. Nu drogs den ner under onsdagen när mina spel var rödare än den kommunistiska fanan som vaja över Kinas huvudstad. Nya tag med dåligt spelutbud både torsdag och fredag, dock torsdagen bjuder på en match i Turkiska högsta ligan som spelas med sunt förnuft. OBS. tidig avspark.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ KARAGUMRUK – BESIKTAS / AVSPARK 14.00
Karagumruk placerar sig på en åttonde plats (27 poäng och 30-24 i mål). Bra form med seger de två sista och en övertygande sådan i senaste matchen när man borta slog Genclerbirligi (1-3). Hemma har man tre segrar på de fem senaste. Fyra matcher har slutat 2-1. Man är riktigt bra hemma där man har tagit 20 poäng på nio spelade matcher och har fina 19-8 i målskillnad – Besiktas är serieledare (38 poäng och 41-21 i mål). Formen är riktigt bra med 13 poäng på de fem senaste och hela 15-2 i mål. Bortaplan är det bara en förlust på de fem senaste där det blev kryss mot topplaget Hatayspor senast (2-2). På bortaplan är man två i ligan, det är bara Fenerbahce som är bättre, men för den delen ska man inte säga att man är bra då man har 16 poäng på nio spelade och mediokra 18-17 i mål.
Nu går Besiktas in i en svår match där hemmalaget är bra i offensiven, men också släpper in mycket mål, likaså är det med Besiktas. Nu är det en toppmatch så vi skulle kunna förvänta oss en tät match med få mål, men jag går emot detta och spelar över 2.5 mål i matchen.

✅ SPELEN:
👉 Karagumruk – Besiktas Över 2.5 mål / Odds 1.66 / Spelvärde 4 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen