fbpx
Connect with us

Speltips 23/1 inför denna lördag ett svep över Europa!

Publicerad

on

Zaragoza floppade och Sverige kryssade åter i handbollen. Ingen bra start för undertecknad inför denna helg. Nu mindre matcher än vanligt i de europeiska ligorna, men jag anser mig ha hittat ett par riktigt bra spel som jag kommer satsa på. Korta rek och blandat kompott men värda att hänga med på om man vill koppla in cash denna lördag. Första matchen redan klockan 13.00. Vissa spelas även som Asien spel.

Nu kör vi!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ BRAUNSCHWEIG – HAMBURGER SV/ AVSPARK 13.00
Hamburger har rest sig igen från sin svacka och återtagit serieledning (33 poäng 36-19 i mål, fem senaste 13 poäng och 15-3 i mål) Braunschweig ligger trea från slutet (14 poäng 14-32 i mål, fem senaste 3 poäng 3-8 i mål),Här är det stor klasskillnad vilket både tabell och form visar, trots bortaplan ska Hamburger städa av denna match och göra det med en betryggande seger. Maxbet från min sida

👉 Hamburger seger 2:a / Odds 1.55 / Maxbet
👉 Hamburger Asien – 1 seger 2:a / Odds 1.95 / Maxbet Pengarna tillbaka vid en målsseger

⚽ DYNAMO DRESDEN – KAISERSLAUTERN / AVSPARK 14.00
Dresden är på väg upp i seriesystemet igen, nu leder man serien trots förlust senast (35 poäng 30-16 i mål, fem senaste 10 poäng 11-5 i mål). Laget är alldeles för bra på pappret för att harva i trean och med en grym defensiv och en absolut ok offensiv som ibland tyvärr sviktar så ska man absolut vara bland de två första när vi gör facit efter säsongen. Det gör ont i mig att spela emot Kaiserslautern men de är ännu en gång alldeles för dåliga när man nu placerar sig på sjuttonde plats (20 poäng 17-23 i mål, fem senaste 5 poäng 3-6 i mål). Laget är uddlösa framåt, men helt ok bakåt, detta gör att man kryssar alldeles för många matcher. Hela elva kryss har det blivit på nitton matcher. En jämn match förväntar jag mig men med Dresden som segrare då man är det bättre laget och har lättare att avgöra matcher.

👉 Dynamo Dresden seger 1:a / Odds 2.40 / Spelvärde 3 av 5.

⚽ HUESCA – VILLARREAL / AVSPARK 14.00
Huesca håller inte nivån i La Liga, sist placerad och utan hjälp från ovan så åker man tillbaka till La Liga 2 (12 poäng 14-29 i mål, fem senaste 1 poäng 2-7 i mål) Laget får inte till det offensivt och trots att man jobbar hårt i defensiven och inte får storstryk i sina matcher så är man chanslösa mot Villarreal som placerar sig på fjärde plats (33 poäng 28-19 i mål, fem senaste 8 poäng 9-6 i mål). Trots att Villarreal har en relativt svag form och bortaplan så ska detta vara en trea som ska bärgas om man ska behålla sin CL plats som man just nu har. Det råder klasskillnader över hela planen.

👉 Villarreal seger 2:a / Odds 1.88 / Spelvärde 4 av 5.

⚽ DEN BOSCH – BREDA / AVSPARK 14.00
Bosch är sist i holländska andra ligan (11poäng 19-47 i mål, fem senaste 1 poäng 3-16 i mål) har tur att man inte åker ur denna serie för då hade man varit ute snabbare än undertecknad sagt a. Man är helt urusla bakåt och vad har man att sätta emot Breda idag – Absolut ingenting! Breda som placerar sig på en fjärde plats (37 poäng 36-18 i mål, fem senaste 9 poäng 9-3 i mål) har tappat kontakten med de två absolut bästa i serien och får nu inrikta sig på att ta en kvalplats om inte Cambuur (50 poäng) och Almere (50 poäng) kommer in i en svacka. Breda är riktigt bra och detta är ett Maxbet som heter duga.

👉 Breda seger 2:a / Odds 1.65 / Maxbet.
👉 Breda Asien – 1 seger 2:a / Odds 2.08 / Maxbet. Pengarna tillbaka vid en målsseger
👉 Breda Asien – 1.75 seger 2:a / Odds 3.10 / Spelvärde 4 av 5

⚽ LINCOLN – NORTHAMPTON / AVSPARK 16.00
Lincoln har tappat serieledningen till Hull och ligger nu tvåa (42 poäng 32-18 i mål, fem senaste10 poäng, 12-4 i mål). Vid seger idag så går man upp igen till första platsen då Hull har en match mer spelad och samma poäng. Northampton placerar sig i botten med en tjugonde plats (21 poäng 19-36 i mål, fem senaste 4 poäng 4-11 i mål) Att det råder stor skillnad mellan lagen än så länge är det ju ingen tvekan om, Northampton läcker bakåt och Lincoln sprudlar i offensiven. Med hemmaplan i ryggen och jakten på Hull så tar Lincoln över serieledningen igen. Maxbet både på vanliga 1×2 och på Asien -1, där vi får pengarna tillbaka om man bara vinner med ett mål.

👉 Lincoln seger 1:a / Odds 1.55 / Maxbet.
👉 Lincoln Asien – 1 seger 1:a / Odds 1.98 / Maxbet. Pengarna tillbaka vid en målsseger
👉 Lincoln Asien – 1.75 seger 1:a / Odds 3.00 / Spelvärde 3 av 5.

⚽ NOTTS CO – TORQUAY / AVSPARK 16.00
Här är det en match som enbart spelas på att oddset är helt åt skogen fel. Notts Co har blivit favoriter när man möter serieledarna. Notts spelar snålt och gör det ännu en gång bra, där man som förra året säkert klarar en kvalplats. Nu har man dessutom haft Corona i truppen och ligger tre matcher efter i serien vilket kan vara till fördel när man har en sjunde plats (23 poäng). Torquay leder serien (38 poäng) men har lite av en kris då man bara har tagit sju poäng på de fem senaste. Här spelar jag ett lågt spelvärde då jag inte litar på lagen i denna serie men att ge serieledarna över tre gånger pengarna måste faktiskt testas.

👉 Torquay seger 2:a / Odds 3.10 / Spelvärde 2 av 5

⚽ SALERNITANA – PESCARA / AVSPARK 16.00
Salernitana placerar sig på en femte plats (31 poäng 22-23 i mål) och har tre raka förluster i serien. Nu har man mött bra lag på övre halvan i dessa matcher men har galna 0-10 i målskillnad som verkligen kan oroa. Man är inte speciellt bra framåt och har nu läkt ordentligt bakåt. Nu möter man ett mediokert Pescara på en artonde plats (16 poäng 15-30 i mål) och då hittar man tillbaka i vinnarcirkeln igen oavsett hur det gått i de senaste matcherna och till trots att Pescara bara har två förluster, ett kryss och en seger på de fem senaste. Riktigt bra odds för hemmaseger men en lägre insats då Salernitana nu måste visa att man kan göra mål igen. Här anser jag oddset på över två gånger pengarna absolut är värt att testas.

👉 Salernitana seger 1:a / Odds 2.10 / Spelvärde 2 av 5

⚽ UDINESE – INTER / AVSPARK 18.00
Här tycker jag att det inte är något snack om var segern ska gå. Inter slog Juventus senast förvisso på hemmaborgen (2-0) men det var en övertygande seger och trots bortaplan idag så ska man avverka femtonde placerade Udinese i ett nafs. Inter är det lag som jag innan serien sa kommer vinna Serie A och det håller jag fortfarande kvar vid. Milan kommer inte hålla hela vägen och här är det fördel Inter som har en av världens bästa tränare i Conte. Klar seger för Inter i denna match. Asien minus 1 ger dubbla pengarna och vid en måls seger som vanligt pengarna tillbaka.

👉 Inter seger 2:a / Odds 1.63 / Spelvärde 5 av 5.
👉 Inter Asien -1 seger 2:a / Odds 2.13 / Spelvärde 5 av 5. Pengarna tillbaka vid en målsseger

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen