fbpx
Connect with us

Speltips 24/1 inför söndagen bjuder jag på en rysare och en dubbel.

Publicerad

on

Blandad kompott under lördagen som absolut inte är värt att skryta nämnvärt över. Denna söndag blir det full satsning framåt, vad sägs on en dubbel på över tre gånger pengarna och ett Asien till fina 4.80 i odds!
Nu kör vi!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ SANDHAUSEN – BOCHUM/ AVSPARK 13.30
Bochum övertygar starkt och jagar en direktplats till bundesliga, tvåa i serien med 32 poäng och 31-16 i mål, bara Hamburger är bättre med 36 poäng. Bakom jagar ett koppel av lag så dagens match är av enorm vikt. Fyra raka segrar med10-4 i mål visar på grym form, dessutom slog man ut Mainz i cupen på bortaplan efter straffar. Dagens hemmalag går tvärtom och har fyra förluster och en vinst på de fem senaste med 5-13 i mål. Laget placerar sig på en femtonde plats med 14 poäng och mediokra 17-34 i mål. Här avgör inte bara formen och tabelläget, Bochum är ett klart bättre lag i årets serie. Med offensiva mittfältaren Robert Zulj (8 mål och 3 ass) samt hyperfarlige Simon Zoller i anfallet (8 mål) så ska man köra över Sandhausen. Tänk också på att försvaret är bäst i hela serien med bara 16 insläppta kassar.

⚽ SPELET:
Här anser jag att det är riktigt bra odds och spelvärde och kör på för att få en grymt bra avslutning på veckan. Jag anser dock att oddsen är för höga och kommer avvakta laguppställningarna 12.30 för att se så det inte finns några Corona fall eller andra tillkomna skador inför matchen. Skulle Bochum ställa upp med samma elva som de senaste matcherna eller med få rotationer så vinner man denna match och då också stor chans att man gör det med flera bollar så att Asien spelen ska klicka in. Alla tre spelen är just nu otroligt bra i odds och Maxbet sätts på tvåan.

👉 Bochum seger 2:a / Odds 2.10 / Maxbet
👉 Bochum Asien -1 seger 2:a / Odds 2.85 / Maxbet
👉 Bochum Asien -1.75 seger 2:a / Odds 4.85 / Spelvärde 3 av 5.

⚽ DAGENS DUBBEL:
Dagens dubbel hämtas från matchen ovan och spanska andra ligan där Almeria tar emot Sabadell. Maths har här på panelen sedan tidigare gett en mycket bra förklaring varför Almeria vinner denna match och undertecknad anser det räcker som en bra motivering till dagens fina dubbel på över tre gånger pengarna.

👉 Bochum seger 2:a & Almeria seger 1:a / Odds 3.46 / Spelvärde 5 av 5.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen