fbpx
Connect with us

Speltips 25/1 inför Sochaux – Toulouse; Toppmöte där jag väljer sida.

Publicerad

on

Söndagens spel var under all kritik och formen är just nu som hos skidskytten Sebastian Samuelsson, alltså urusel. Skillnaden är att undertecknad har lätt att vända dåliga trender, medan Samuelsson alltid i stort sett är i en formsvacka. Måndagens utbud är en av de sämre dagarna när det gäller fotboll men jag går på ett toppmöte i franska andra ligan i måndagsreken.

När vi kör, så kör vi!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ SOCHAUX
Är ett topplag i årets serie där man placerar sig på en sjundeplats (28 poäng 26-19 i mål), jämför detta med förra säsongen där man var på en fjortondeplats när säsongen bröts för pandemin. Formen är god med åtta poäng de fem senaste och 7-4 i mål. Senaste matchen i serien mot serieledande Troyes borta blev en förlust (2-1). Om man inte hade kryssat så många matcher (tio av sina tjugo seriematcher) så hade man absolut varit uppe i toppen av serien. Laget har en riktig skarpskytt i anfallaren Weissbeck som gjort åtta mål i årets serie. Och defensiven är absolut godkänd med bara 19 insläppta.

⚽ TOULOUSE
Glänser än starkare än vad hemmalaget gör. Man ligger på en tredje plats (39 poäng 39-23 i mål) med en match mindre spelad än Clermont (40 poäng) och serieledande Troyes (44 poäng). Formen är riktigt bra med tretton poäng på de fem senaste och fina 12-5 i mål. Toulouse som kom absolut sist i högsta ligan förra säsongen när pandemin stängde serien borde ha svårt att ladda om, men man verkar vilja ta steget upp direkt och har också tagit in spelare därefter. Nu har man plockat in ytterligare spelare i januari för att öka konkurrensen och spetsa till truppen inför den så viktiga våren. In har blandat Kouadio (lån Mönchengladbach) Dewaest (lån Genk) kommit. En otroligt bra offensiv har man med Healey som fått lite av ett genombrott detta år med åtta mål än så länge. Man har också Sperings på mittfältet som gjort hela sju mål. Det som sviktar är den defensiva biten som man måste få till bättre.

⚽ SPELET:
Att hitta en säker vinnare i denna match kan kanske tyckas vara svårt för många och man tar inte ens med matchen i sina spel. Hade Toulouse spelat hemma så hade det varit lite enklare. Jag anser trots detta att Toulouse är snäppet bättre och går på en seger för bortalaget. Mycket av spelet grunnar sig i att man är äckligt bra framåt och är i bättre form samt i tabellen. Lägg där till att Toulouse inte har förlorat i serien sedan sjunde november. Man har sedan dess åtta segrar och tre kryss.
Men jag lägger också ett spel på Över 2.5 mål. Här tror man på en tillknäppt historia därför också ett bra odds. Jag tror tvärtom då det är två lag som vill vinna och kommer gå framåt och inte sitta i knät på målvakten. Sochaux vill absolut inte kryssa igen och tittar man på helheten så har de faktiskt bara förlorat fyra matcher i årets serie.

👉 Toulouse seger 2:a / Odds 2.25 / Spelvärde 3 av 5
👉 Över 2.5 mål i matchen / Odds 2.10 / Spelvärde 3 av 5

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen