fbpx
Connect with us

Speltips; Vi testar en femling till oddset 19,50!

Publicerad

on

Under natten gjorde vi analysen på Dalkurd – AIK, där hittade vi ett fint hcp spel. Analysen finns att läsa längre ner på sidan. Då vi tittar vidare på spel under söndagen hittar vi några godbitar som vi måste testa. Vi spelar fem spel som singlar men vi lägger också ihop dem där vi utmanar ödet lite och kör en femling till fantastiska oddset 19,50 på bet365 .

Vi ska också spela en dubbel under dagen tillsammans med AIK analysen, denna kommer vi presentera nedan för femlingen för sig själv. Nu fokuserar vi på femlingen. 

Alla spel läggs på bet365 

 

Match 1: Villarreal – Valladolid 1:a / odds 1,53

 • Villarreal har en fin trupp och bör absolut vara ett lag för den övre delen av tabellen. I den senaste matchen imponerande man rejält när man slog Bilbao med 3–0 på bortaplan. Mittfältaren Fornals var bäst på plan och ser ut att gå mot en väldigt stark säsong. Anfallaren Ekambi roterades senast och fick agera inhoppare. Han såg pigg ut här han hoppade in och gjorde även mål i matchen och mycket talar för att han nu återfår sin startplats i den här matchen.
 • Valladolid är nykomlingar och har begränsat spelarmaterial. Laget kommer dock från en seger då man slog Levante med 2–1 i torsdags. Segern var tämligen rättvis, men underlättades av att Levante drog på sig ett rött kort och fick spela med tio man sista 35 minuterna av matchen. Valladolid kommer troligen att spela defensivt i det här mötet, allt för att försöka hålla ett oavgjort resultat så länge som möjligt. Kommer första målet kan det rinna iväg rejält i målprotokollet för Villarreal.

Match 2: Dalkurd – AIK hcp -1 2:a / odds 1,90 ( sjunker snabbt )

 • Tidigare analys kan ni läsa längst ner i sin helhet.

Match 3: Hvidovre – Viborg 2:a / odds 1,72

 • Hvidovre har fem raka nederlag, 11–18 i målskillnad på tio matcher, poängskörden är inte heller speciellt bra. Bara nio insparkade poäng på dessa tio matcher kan ses lite som en krisstämpel redan. De två senaste matcherna har man inte ens gjort mål och då har man mot bottenkollegan Roskilde – förlust med 0-3 borta, samt Nyköping – förlust med 0-2 också borta. Dock ska påpekas att man är klart bättre hemma än på bortaplan.
 • Nu möter man ett topplag i Viborg, som gått åt andra hållet och dragit ihop 19 poäng på tio matcher. Med fina 21–12 i målskillnad placerar man sig på en andra plats efter Köge. Viborg har faktiskt inte förlorat en seriematch sedan 12/8, mot just serieledande Köge – 0-1 på bortaplan. Vi ser Viborg som stora favoriter för att kunna ta hem alla tre poängen under söndagen

Match 4: Norrby – Halmstad 2:a / odds 1.92 . Denna spelas också som dubbel med match 2 Dalkurd – AIK.

 • Norrby har gjort fantastiska matcher i de tre senaste omgångarna, dels vända man ett 0–2 underläge till seger 3–2 borta mot Brage, men också senaste omgången, där vände man 0–1 hemma till 2-1 mot seriens just nu starkaste lag – Värnamo. Innan dess så vann man hemma med 3–2 mot Frej. Detta har gjort att man har fått lite andrum i bottenskiktet. Det är absolut inte över då det är jämt längst ner och alla poäng behövs. Dessa tre segrar kom alla mot bottenlagen som de verkligen ska och behöver ta poäng mot. Nu möter man ett Halmstad som verkligen slåss i den absoluta toppen och då blir det ett helt annat motstånd. Trots de fina resultat man har presterat i de tre senaste omgångarna tror jag att man nu går tomhänta hem från Borås arena. Norrby har slitet sig upp till en nionde plats med krassliga målskillnaden 25–38, detta ska inte räcka mot Halmstad BK.
 • Halmstad var inför seriestarten favoriter tillsammans med Helsingborg, nu har det inte gått som man väntat sig, man placerar sig endast på en fjärde plats inför dagens omgång. Med sex omgångar kvar finns det kanske inte så mycket att göra åt överraskningen Falkenberg och favoriten Helsingborg, dessa två lag placera sig just nu på direktplatserna till Allsvenskan. Däremot är det mycket stor chans att det går att ta tredje platsen som är kvalplatsen till allsvenskan. AFC har just nu platsen, men endast med två poäng mer i skrivande stund. Halmstad har de senaste fem matcherna kommit in i en fin form, de har fina 11–4 i målskillnad och ingen förlust. Senaste förlusten kom för övrigt mot Falkenberg – 0-1, men vi får gå bakåt till 17/8 för att hitta denna torsk. Nu möter man ett riktigt bra hemmalag och Halmstad är absolut bättre hemma än borta, trots detta kan vi inte se att det inte ska bli tre poäng som läggs till om kampen för kval till allsvenskan.

Match 5: Augsburg – Freiburg 1:a / odds 2,05.

 • Augsburg ställdes i veckan för det svåraste provet man kan ställas inför inom tysk fotboll, en bortamatch mot giganterna Bayern München. Det var en match som Bayern förväntat förde till stora delar, men när det kom till att skapa farliga målchanser så var lagen på samma nivå. Det hela kändes dock tufft för Augsburg när Arjen Robben gjorde 1–0 i den 48:e minuten, men bortalaget gav sig inte och fortsatte dessutom att skapa målchanser. Belöningen skulle också komma, när Mario Götzes lillebror Felix satte kvitteringen i den 87:e minuten och det var tillräckligt för att man skulle vara det första laget den här säsongen att ta poäng av självaste Bayern München. Det känns som oddset är övervärderad och det är ett spel som måste testas.
 • Freiburg inledde säsongen med två förluster mot Frankfurt och Hoffenheim, en tråkig inledning för ett lag som hade hoppats ta något steg framåt jämfört med förra säsongen. Truppen ser dock väldigt liknande ut så inför säsongen så förväntades man återigen ligga en bit ner på den nedre halvan. Efter dom förlusterna har man dock tagit poäng i tre raka matcher, först genom att spela 3–3 hemma mot Stuttgart och sedan vann man borta mot Wolfsburg med 1–3. I veckan spelade man hemma mot Schalke, ett Schalke som såhär långt är den här säsongens stora besvikelse i dom stora ligorna. Ett skadedrabbat Freiburg gjorde en godkänd insats och i den andra halvleken lyckades man också göra matchens enda mål.

Spelförslag 1:

 • Femling; Alla matcher spelas också som singlar.
 • Matcher:;Se ovan.
 • Odds;19,50 
 • Spelbolag; bet365 

Spelförslag 2:

 • Dubbel;
 • Matcher;
 • Norrby – Halmstad 2:a /  samt Dalkurd – AIK hcp – 1 2:a
 • Odds; 3,81
 • Spelbolag; bet365 

Ta del av kampanjen på bet365 . Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar  bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande.

Gå till kampanj

Speltips, Dalkurd – AIK; Mycket bra spelvärde på hcp spel!

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen