fbpx
Connect with us

SPELTIPS BP – Sundsvall; Vi hittar ett bra spel som måste analyseras!

Publicerad

on

BP tar emot succélaget GIF Sundsvall, det är på pappret en oviss match då man hela tiden väntar på att Sundsvall ska falla in i en förlust trend, de har verkligen spelat över sin förmåga och värvningarna av spelare från spanska tredje ligan har blivit en succe. Spelet en singel Sundsvall att  få flest hörnor under matchen till fina 1,72 gånger pengarna. Vi spelar också denna med en dubbel där vår tidigare match Sassuolo 1:a högsta oddset för dubbeln 3,71 hittar vi hos betfair

Tidigare inlägg om Sassuolo – Empoli kan läsas längst ner i denna spalt.

Spelanalys Brommapojkarna ;

Brommapojkarna studsade tillbaka senast när man skrällde mot Djurgården.
Innan dess var man bedrövligt; AIK 0–2, Häcken 0–6 och Malmö 0–3.
Det har varit rörigt i BP sedan tränaren Luis Pimenta fått sparken, och assistenten Goncalo Pereira drogs med i fallet. Daniel Majstorovic har efter det även han fått sparken men utåt sett har han avgått.
Visst kan BP fått energi av segern mot ett DIF som saknade derbymotorn på mitten: Erik Johansson. Även Kevin Walker och Omar Eddahri saknades i Dif.

Med ny / gamla tränare Robert Björkesjö har man fått en av Sveriges bästa tränare och den glädjen denna tränare kan sprida är precis vad BP behöver inför varje match i Allsvenskan. BP är inte ofarliga framåt där man bland annat har snabbe, tekniska  Kenyanske landslagsspelaren Eric Omondi Johanna längst fram, kan man dessutom få till den defensiva biten som man fick till mot Djurgården kan man mycket väl vinna denna match.

Spelanalys GIF Sundsvall;

Giffarna har verkligen överraskat och tagit alla med storm, nu ligger de på en sjunde plats med hela 37 gjorda mål. Ett mycket skickligt lagbygge av Joel Cedergren , man har en bra startelva där jag tycker att innermitten David Batanero är helt briljant.
På topp har man en pånyttfödd Linus Hallenius som  aldrig varit bättre, sedan finns det offensiva hot även i yttrarna Maic Sema och Peter Wilson.
Senast förlorade man borta mot ÖSK med 2–1, det sedan Nerike-laget avgjort sent i 94:e minuten vilket absolut inte var rättvist,

Sundsvall rullade stundtals ut ÖSK och borde dödat den här matchen tidigt, men den här gången var Wilson/Batanero lite för ineffektiva.Nu tror jag de kommer ha ett övertag och komma tillbaka till igen, då kommer det skapas massor av chanser som förhoppningsvis också kommer skapa hörnor till vår favör och vårt spel. Jag tror revanschen kommer omgående., för med det spel som Sundsvall visar upp nu är man ett par klasser bättre än BP.

Värde analys ;

 • Sundsvall är idag det bättre laget, man prestera alltid målchanser i varje match.
 • Sundsvall vann hörnstatistiken mot Örebro med 6-3 men förlorade matchen.
 • Sundsvall har spelat en offensiv och snabb fotboll med bra kantspel som genererar farligheter och hörnor.
 • BP förlorade hörnstatistiken mot Djurgården med 10-3 men vann med matchen med 1-0.
 • BP spelar lågt för att leva på kontringar som kan avgöra matchen, men har då också mindre boll, mot Djurgården hade man endast 41% bollinnehav.
 • BP är stärkt av ny tränare, men jobbar fortfarande efter att varje poäng är viktig och inte blotta sig bakåt.

Spelförslag; BP- GIF Sundsvall

 • Matchstart: 19,00
 • Arena: Grimsta IP, Kapacitet 5000
 • Spel: Sundsvall att få flest hörnor i matchen.
 • Odds: 1,72 gånger pengarna.
 • Spelbolag:  betfair

Betfair erbjuder alla nya spelare 100% bonus upp till 1000 kr klicka nedan och ta del av detta fantastiska erbjudande.

Gå till kampanj

SPELTIPS Sassuolo – Empoli; Vi har hittat spelet som ger över 2 gånger pengarna!

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen