fbpx
Connect with us

Unge Joe Gomez om Liverpools framgångar fram till nu!

Publicerad

on

Liverpool har skapat en fantastisk start säsongen 2018/19, men det betyder inte att de är nöjda. Enligt Joe Gomez, har han betonat behovet av att vara ”obevekliga”. Detta för att fortsatte sin utmärkta form efter den dramatisk 3–2 Champions League segern över Paris Saint-Germain på Anfield under tisdagskvällen. Gomez säger att ingen i omklädningsrummet tillåts svävar iväg efter som de vill fortsätta vinna redan nu i helgen mot Southampton.

 ”Som ett lag har vi kommit till en bra start. Om du hade sagt till oss under sommaren att vi skulle vinna alla våra första sex matcher, skulle vi ha biten av vår hand för att ta den. ”Det är en fantastisk och stor upplevelse för oss alla, men vi måste fortsätta att utvecklas och jobba hårt tillsammans hela tiden, det finns inga möjligheter att slappna av. Detta är vad ett topplag måste göra, vi får aldrig bli nöjda eller tänka att vi har vunnit några matcher, det får inte infinna sig att nu har vi någon form av andnings utrymme. Vi måste fortsätta och vara obevekliga varje vecka. Vi vill slå varje lag vi spelar mot. ”Detta är vad vi måste fortsätta försöka göra och vi har så många positiva tankar i omklädningsrummet som kommer att se till att ingen av oss vilar. Sen finns det spelare som hela tiden ligger på att vi måste fortsätta jobba – det finns Hendo och Millie samt så många andra som ligger på oss som är yngre varje vecka, så att vi håller fast till vad vi ska göra och inte tror att vi är bäst för att vi vunnit i början av säsongen.

”PSG är bakom oss nu – vi fick med oss resultatet, vi har de tre poängen som vi ville ha och det är bra, men nu är det dags för nästa match. Varje Premier League match är en tuff match med tre poäng på spel.

Medan Liverpool har fått beröm som ett kollektiv har Gomez också vunnit massor av individuellt beröm för sitt auktoritativa spel i försvarets tillsammans med Virgil van Dijk. Men även om det gått bra och han får spela regelbundet, har den 21-årige spelaren bägge fötterna på jorden.

”Som person tycker jag att det är ganska lätt, jag gillar inte att framhäva mig själv, vi är ett lag och vi spelar som ett lag,” förklarade Gomez. ”

Jag svävar inte iväg utan försöker hålla en balanserad nivå. ”Detta är förmodligen från tidigare erfarenheter fast jag är så ung, jag vet att jag är lycklig att göra vad jag gör varje dag, det är få förunnat att få spela fotboll på denna nivå. När du tittar på livet är vi väldigt välsignade för att vi ska göra det jobb vi gör, så det handlar inte om att sväva iväg för mig själv, eller att jag har gjort det här och sen slå sig på bröstet för att vara skrytsam. Jag är fortfarande så ung och har mycket att lära mig. ”Som ett lag är vår tränare också alltid där. Han är mycket medveten om vem vi är som människor och skulle aldrig låta det hända att vi svävar iväg. ” Gomez fortsätter ” Jag tycker konstellationen i gruppen och i tränarstaben gör att alla vill hela tiden göra sitt yttersta för gruppen., klubben och alla underbara fans som vi har i Liverpool och ute i hela världen. Nu fokuserar vi på  Southampton avslutar Gomez med och springer ut på träningsplanen för ännu ett träningspass.

Managed By Sportpanelen