fbpx
Connect with us

SPELTIPS Sassuolo – Empoli; Vi har hittat spelet som ger över 2 gånger pengarna!

Publicerad

on

Under torsdagen spelade vi två singlar och en dubbel, alla tre spelen satt lika hårt som man säger amen i kyrkan. Nu var det med uddamålssegrar på båda matcherna men det var säkra uddamålsvinster!

Ikväll går vi vidare med att titta oss bort till Italien, här hittar vi ett riktigt bra spelvärde i Sassuolo – Empoli. Den lilla klubben Sassuolo ger oss möjligheten till riktigt bra odds under fredagskvällen. Spelet en singel Sassuolo 1:a högsta oddset 2,20 hittar vi hos betfair

Spelanalys Sassuolo;

Sassuolo har fått en imponerande start på säsongen. Senast stod man upp bra mot ett i år än mer överlägset Juventus. Förlust endast med 1-2. Innan dess har man inte förlorat någon match i serien, 1-0 hemma mot Inter i premiären, 2-2 borta mot Cagliari på Sardinien och 5-3 i målfesten hemma mot Genoa. Bra facit! Sassuolo är ingen småklubb längre, utan har börjat öppna upp plånboken allt mer. På kort tid har man bland andra investerat i ofta unga och utvecklingsbara spelare. De har många fina anfallsspelare som ex. Berardi som köptes loss från Juventus för 100 milj kr, Boateng från Frankfurt, Babacar köpte från Fiorentina för 100 milj kr, alla har gjort två mål var. Man har också Di Francesco som också köptes för 100 milj kr från Bologna, som hade rätten till honom.
Man har tagit in Milans innermitt  Manuel Locatelli på en köpoption juli 2019 priser är satt till 100 milj kr, sist men inte minst har man också sedan tidigare fina brassarna  Rogério och Marlon i truppen.
Så Sassuolo är ingen liten klubb längre. Starten i årets serie har varit mycket bra.

Spelanalys Empoli;

Empoli har inte särskilt många namn som sticker ut. Ett okej lag som gjorde det bra som tog sig upp i Serie A. Men det känns tunt och något annat än en position i bottenstriden har jag svårt att se med nuvarande trupp. Det är framförallt offensiven som känns kall. Har inlett säsongen med seger i premiären mot Cagliari 2-0, torsk 2-1 borta mot Genoa, 0-0 borta mot Chievo och senast förlust med 0-1 hemma mot Lazio. Bara ett mål framåt på två senaste matcherna. Fler spelare på frånvarolistan än vad Sassuolo har, bla. Luca Antonelli, Lorenzo Polvani, Alejandro Rodriguez är borta i denna match. Nej, det här bör vara en bra chans för hemmalaget.

Värde analys;

 • Sassuolo storsatsar för att vara en liten klubb, alla nyförvärv ger respekt.
 • Sassuolo har startat serien otroligt bra, med bara en förlust, detta mot Juventus.
 • Sassuolo har gjort 9 mål på 4 matcher det ger respekt.
 • Sassuolo har dock släppt in 7 mål, så bakåt är det sämre.
 • Sassuolo har hemmaplan det spelar stor roll i Italien.
 • Empoli har svårt att göra mål,bara 3 mål på fyra matcher.
 • Empoli har bara släppt in 3 mål på de fyra första, där är man bra.
 • Empoli har skador på viktiga spelare.
 • Empoli har bara vunnit en match på de fyra inledande.
 • Vi tror på ett defensivt Empoli, där det kommer bli viktigt att första målet kommer tidigt från Sassuolo då blir det en annan matchbild.

Spelförslag; Sassuolo – Empoli.

 • Matchstart: 20,30
 • Arena: Mapel Stadium – Città del Tricolore, kapacitet 23717.
 • Spel: 1:a
 • Odds: 2,20 gånger pengarna
 • Spelbolag: betfair

Ta del av Betfairs fantastiska erbjudande. 100% bonus upp till 1000 kr när du startar ett nytt konto. Klicka på kampanj knappen för att komma till erbjudandet.

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen