fbpx
Connect with us

Liverpool vill vinna allt i år; Spelarna är redo att jobba hårt för framgång !

Publicerad

on

Liverpool har starta säsongen fanatiskt bra, truppen är bred och man har tagit förlusten från förra årets CL final på rätt sätt. 2018/19 känns som året då Liverpool kan gå hela vägen i både liga och CL, det finns dock inga genvägar vilket truppen vet om. Mitt i det obevekligt tuffa schemat får Liverpools inte flyga iväg trots den fantastiskt positiva starten som blivit genom sex raka segrar. I en intervju säger Virgils Van Dijks följande.

”Vi måste fortsätta jobba hårt och vara ödmjuka. Vi har en tuff match redan på lördag med Southampton, sen Chelsea och Manchester City, sen har vi CL som är viktig för oss. När matcherna kommer var tredje dag måste du vara ordentligt förberedd, det är den enda vägen till framgång. Det och den rätta tankegången. Jag vill skapa minnen här, jag vill vinna saker med det här laget, och för att göra det måste vi tro på vår förmåga att slå de bästa lagen. Om du inte vill vinna och ta jobbet som kommer, så är det bättre att du stannar hemma. Vi var inte i Champions League-finalen förra säsongen utan anledning. Vi förtjänar redan respekt för vad vi gjorde då, men i fotboll måste du fortsätta bevisa för dig själv att du vill vara bäst, för att det börjar alltid om igen på noll när en ny säsong inleds . Säsongen har bara börjat och vi kan inte ta någonting för givet och gå före oss själva i tankarna, vi måste ta jobbet alla dagar i veckan”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen