fbpx
Connect with us

Officiellt: Malmö FF sparkar Magnus Pehrsson – han tar över

Publicerad

on

Efter den senaste tidens resultatmässiga motgångar har Malmö FF beslutat att sparka huvutränaren Magnus Pehrsson. Det skriver i ett pressmeddelande via klubbens hemsida. Klubben meddelar också att Daniel Andersson kommer att ta över posten som ny huvudtränare.

Det har inte direkt gått som skåningarna tänkt denna säsong. Endast elva poäng på åtta matcher har nu fått klubben att agera omedelbart vilket resulterat i att Magnus Pehrsson får avgå med omedelbar verkan. Daniel Andersson kommer nu att leda Malmö FF fram till det allsvenska uppehållet. Klubben meddelar även att  man jobbar parallellt med att hitta en ny huvudtränare till efter sommarens fotbolls-VM.

”Vi har hamnat i en tuff situation. Nu ska vi se till att vända den negativa trenden så snabbt som möjligt. Vi har tre matcher framför oss innan uppehållet där det gäller att få resultat. Den utmaningen börjar i Stockholm på onsdag”, säger Daniel Andersson till klubbens hemsida.

Magnus Pehrsson kom till Malmö FF inför föregående säsong 2016/17. Han vann även den allsvenska titeln med Malmö FF under sin första och enda avslutade säsong med klubben.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen