Alla SpeltipsAllsvenkanBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: AIK bör vinna kvällens match, jag backar ett odds till 1,75 gånger pengarna

Betfair Exchange ger mig möjligheten till att backa spelet till mycket högre odds!

Helgens spel satt riktigt bra när tyska ligan och Bundesliga 2 avgjordes , tyvärr så lyckades inte Union Berlin med att passera Paderborn trots Paderborn förlust. Fyra spel som gick in, tre backa spel med förhöjda odds, ett boka spel och ett PUSH spel där oddset inte gick igenom då Paderborn gjorde mål redan efter tio minuter. Nu laddar jag för ett nytt backa spel i allsvenskan. Även denna gång ska jag spela ett backa spel med förhöjt odds och låta det ligga femton till tjugo minuter in i matchen, om det inte är någon som tar mitt förslagna odds innan matchstart. Vill ni veta hur ni gör för att höja upp oddsen, klicka bara här så får ni all information ni behöver.

AIK – Falkenberg

Spelförslag:

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Spelplats: Friends Arena (Stockholm) / Spelstopp: 20/5 kl 19,00 / Insats 1500 kr / Odds = 1,75 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Backa AIK = spelare 

AIK ska enkelt ta tre poäng trots defensiv inställning!

AIK är på gång men det knorras i styrelserummen, på läktaren ja i hela klubben, allt om hur tråkig fotboll AIK spelar och det är inte värt pengarna att komma och titta, till att Norling är en envåldshärskare som inte låter spelarna njuta av ett välbetalt jobb. Enligt undertecknad är det helt galet, Norling vann allsvenskan förra året och efter en trög start är man på väg tillbaka igen till toppen, hur kan man gnälla? Det är väl bättre att vinna sina matcher med uddamålet än att inte vinna!

Efter en riktigt dålig säsongstart har AIK kommit igång och jagar nu MFF i toppen. AIK har inför mötet mot Falkenberg tre raka segrar där man gjort sju mål framåt. Elyounoussi har fått igång sin målproduktion, med fem mål på de tre senaste matcherna. Han har just nu sådan form att han kan sänka Falkenberg själv inför kvällens möte, han ser stekhet ut och har gjort ett otroligt jobb i AIK offensiven En till spelare som kommit in och gör skillnad i AIK:s tre senaste matcher när laget gått rent är Anton Saletros som från sin wingbacks position kommer in i banan och styr spelet så att Elyounoussi får ytor att arbeta med. Saletros har under tre senaste matcherna fått starta och då fyllt tomrummet i uppbyggnadsspelet som Kristoffer Olsson lämnade bakom sig när han efter succésäsongen lämnade AIK. Det ser onekligen riktigt bra ut för Solna laget och ikväll lär det bli tre relativt enkla poäng. Spelet på rak etta är inte högt, men med Betfair Exchange har jag möjligheten att öka upp detta. Just nu ligger ettan på 1,48, men jag backar upp det på sidan 1,75 i odds och förväntar mig att detta kommer sitta om inte innan matchen så under de första tjugo om inte AIK gör mål.

Inte kan Falkenberg ta poäng mot AIK! Målet att spela i allsvenskan 2020 kan klaras men då måste man täppa till bakåt.

Falkenberg ska kämpa för att klara kontraktet, men ikväll blir det inga poäng!

Falkenberg kom tillbaka till allsvenskan efter en andra placering i superettan i fjor då Helsingborg tog första platsen. I år är målet att klara sig kvar och hemma i Falkenberg kommer det inte vara lätt att ta med sig alla tre poängen, men borta mot topplagen ska de inte räcka till. Att de kommer klara sig kvar finns det absolut möjligheter till, det är många lag som kommer ligga där nere och slåss i år och Falkenberg är absolut inte sämre än AFC, Helsingborg, Sirius, Örebro och Kalmar.

Efter hemmasegern över Örebro i premiären har det inte blivit några fler trepoängare och defensiven har haft det kämpigt att hålla nere siffrorna när det blir tuffare motstånd. Med arton bollar insläppta är man sämst i allsvenskan. Hans Eklund har nu gett förtroendet till Johan Brattberg i målet och förra årets stora hjälte när man gick upp Hampus Nilsson har fått bli bänkad efter för många i släppta. Johan har fått stå i målet de fem senaste matcherna och har stått för två nollor under dessa fem matcher. De andra tre matcherna har siffrorna sprungit iväg igen och åtta mål har passerat förbi Brattberg, dock mot tuffare motstånd som Djurgården, MFF, Sundsvall. Nu möter man igen ett lag som man inte ska ha någon chans mot, dock kan säkert siffrorna hållas nere. AIK är ju inte laget som tuffar på när man leder, utan mer vill behålla sin ledning och säkra matchen.

Varning för!

Det finns absolut inga varningar för denna match, oavsett om man tycker AIK spelar tråkigt eller inte så kommer laget att vinna matchen, allt annat är en jätteskräll.

Spelförslaget:

  • AIK odds på Bet365 ligger just nu på 1,40. Men på Betfair Exchange 1,48. Jag har satt mitt odds på 1,75 och låter spelet ligga in i matchen. Om inte AIK gör mål för tidigt kommer mitt spel förmodligen gå igenom. Det kan också gå igenom innan matchstart.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *