fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Paderborn eller Union Berlin följer med Köln till Bundesliga. Hamburg har chans till kval.

Publicerad

on

Köln är klara för att ta klivet upp i Bundesliga, kvar att strida om den sista platsen är två lag ,samt att Hamburger SV jagar kvalplatsen. Jag har spel på alla tre matcherna inför söndagens spännande avslutning. För att förstå förutsättningarna hur dramatiskt det är, så har ni tabell läget här.

2. Paderborn 33 16 9 8 75:47 57 möter Dynamo Dresden borta / 13. Dresden 33 10 9 14 38:47 39

3. Union Berlin 33 14 14 5 52:31 56 möter Bochum borta. /  10. Bochum 33 11 10 12 47:48 43

4. Hamburger SV 33 15 8 10 42:42 53 möter Duisburg borta. / 18. Duisburg 33 6 10 17 39:62 28

Paderborn, har klar fördel inför avslutningen, men de har ingen enkel match borta då man åker till Rudolf-Harbig-Stadion (Dresden) för att möta Dynamo Dresden. Men eftersom Dresden är stora antagonister till Union Berlin så är det självklart stor chans att det blir en läggmatch för Dresden. Är det någon man absolut inte vill så är det att Union Berlin får den sista direktplatsen. Paderborn har givetvis fördel av att man är det bättre laget och även att man har toppform. På de fem senaste har man lyckats med följande S 5 V 4 O 0 F1 M 13:5 P 12, det placerar laget som tvåa i formtabellen. Dresden som placerar sig på en trettonde plats i serien har lyckats med följande på de fem senaste S 5 V 2 O 0 F 3 M 6:8 P 6, så klar fördel Paderborn. När man dessutom har så mycket bättre målskillnad än Union Berlin så är det en extra bonus poäng inför slutstriden. Detta plus, att Dresden absolut inte vill att Union Berlin ska gå upp, gör att jag lägger ett backa spel på Betfair Exchange.

Nu gäller det att prestera även på bortaplan, det är Union Berlins svaga sida.

Union Berlin, spelar de också borta och har en klart svårare match när man möter Bochum på Vonovia Ruhrstadion (Bochum). Ett Union Berlin som hade chansen får två veckor sedan att ta klivet förbi Paderborn, men misslyckades då man inte kunde vinna över Darmstadt. Det var en helg när alla tre lagen förlorade. Nu har man kvalplatsen, tre poäng före Hamburger SV och med bättre målskillnad ska det mycket till att man ska tappa denna plats, givetvis kommer man gå för att komma förbi Paderborn och då kan det bli att man blottar sig mot ett Bochum som är riktigt bra hemma S 16 V 9 O 2 F 5 M 27:20 P 29. Union Berlin är dåliga borta S 16 V 3 O 9 F 4 M 18:20 P 18 så det kan bli riktigt tufft för Union Berlin. Nu räcker det med en poäng för att i alla fall klara kvalplatsen och det ska man klara av. Jag går på ett boka spel = bookmaker då jag har lite oro för Berlins dåliga bortafacit.

 

Dålig form har gjort att det måste bli en trea för att kunna utmana in i det sista.

Hamburger SV spelar hemma och har den absolut lättaste matchen av dessa tre lag, det som är  bekymmer i laget är den fruktansvärt dåliga formen. Man är sämst i ligan när man tittar på de fem senaste matcherna S 5 V 0 O 2 F 3 M 3:11 P 2 , man måste vinna dagens match för att de ska kunna gå om Union Berlin, men man är beroende av andra lag för att ta kvalplatsen och det är ju tveksamt att man kommer klar det, med den urusla form man visar upp. Även söndagens motståndare Duisburg har bättre form än hemmalaget, S 5 V 1 O 2 F 2 M 9:12 P 5 och då är detta lag sist i hela serien. Nu tror jag trots detta att Hamburg vill ge det en chans och hoppas att Bochum ska vinna över Berlin, så därför är det ett bra backa spel trots de dåliga resultat man visat upp den sista tiden.

Spelförslagen:

  • Backa = spelare Paderborn på Betfair Exchange till oddset 1,78
  • Boka = bookmaker Bochum på Betfair Exchange till oddset 3,80
  • Backa = spelare Hamburg SV på Betfair Exchange till oddset 1,70

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen