Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Jag backar ett spel till i Bundesliga, en viktig match spelas på Olympiastadion (Berlin)

Leverkusen har ett riktigt bra lag på gång, nu kan det bli CL spel!

Mitt andra spel ligger även det i Bundesliga, även denna match backas som tidigare reken från samma liga. När Leverkusen idag åker till Berlin så har man otroligt mycket att spela för. Det kan bli en riktigt spännande avslutning i denna sista omgång.  

Hertha Berlin – Leverkusen

Spelförslag:

Liga: Bundesliga / Land: Tyskland / Spelplats: Olympiastadion (Berlin) / Spelstopp: 18/5 kl 15,30 / Insats 1000 kr / Odds = 1,58  / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Backa Leverkusen = spelare 

Leverkusen har ett ruggigt lag på gång, idag kan det bli CL plats!

När man idag går ut för sista omgången i Bundesliga så är även Leverkusen inblandad i platserna om EL spel inför nästa säsong S 33 V 17 O 4 F 12 M 64:51 P 55. Dock har man en klart svårare match än vad Wolfsburg har som jag rekat tidigare idag. Man möter ett Hertha Berlin som inte har något att spela för och kan avsluta på hemmaplan med sin hemmapublik i ryggen utan någon press. Laget ligger inför dagens match på en tiondeplats S 33 V 11 O 10 F 12 M 48:52 P 43. Medans Leverkusen jagar Munchengladbach (55 poäng) som ligger på den sista CL platsen, men endast med bättre målskillnad än Leverkusen. Samtidigt är Leverkusen jagade av Eintracht Frankfurt (54 poäng ) och ovannämnda Wolfsburg (52 poäng).

Leverkusen är riktigt bra på bortaplan S 16 V 8 O 2 F 6 M 32:26 P 26 så det ser bra ut för laget inför denna match, framförallt som Berlin inte är så bra hemma som man ska vara i Bundesliga. S 16 V 6 O 6 F 4 M 25:22 P 24, inte bara detta ger fördel utan motivationsfaktorn bör spela en stor roll i denna match. När man sen tittar på spelare som inte kan spela så har Berlin nästan ett helt lag borta till dagens match. Dardai P.(Vristskada), Darida V.(Knäskada), Jarstein R.(Knäskada), Maier A.(Knäskada). Dessutom tveksamma till start. Baak F.(Skada), Covic M.(Knäskada), Kade J.(Bruten ankel), Leckie M.(Vristskada), Luckassen D.(Vristskada), Stark N.(Bruten ankel). Medans Leverkusen bara har Bellarabi K borta.

HB har inget att spela för, kanske det finns motivationsproblem!

Varning för!

Formen är god hos Hertha Berlin S 5 V 2 O 2 F 1 M 7:6 P 8, när man sen lägger till hemmaplan så kan det vara att fundera på att istället boka matchen. Men jag tror på detta Leverkusen och just nu har man seriens bästa form. S 5 V 4 P 1 F 0 M 14:3 P 13, dessutom så mycket mer att spela för, därför backa spelet, detta fixar de.

Spelförslaget:

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *