Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: I sista omgången i Bundesliga måste Wolfsburg vinna!

Spännande avslutning i Bundesliga, jag har minst två bra spel till denna omgång.

Vårgårda överraskade igår när man enkelt slog serieledande Stenungsund på hemmaplan (2-0), en missräkning då jag hade en spiktvåa på matchen. Nu går jag tillbaka tillbaka till Betfair Exchange då det finns bra spel denna lördag. Jag siktar in mig på ett backa spel och ett boka spel, båda matcherna i avslutningsmatcherna i Bundesliga. Jag börjar med backa spelet = spelare.

Wolfsburg – Augsburg

Spelförslag:

Liga: Bundesliga / Land: Tyskland / Spelplats: Volkswagen Arena (Wolfsburg) / Spelstopp: 18/5 kl 15,30 / Insats 1500 kr / Odds = 1,48 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Backa Wolfsburg = spelare 

Wolfsburg måste vinna dagens match!

När sista omgången spelas i underbara Bundesliga så är det spänning inte bara om seriesegern utan även platserna om Europa spel nästa år. Just nu har Wolfsburg sista platsen till ett kvalspel i Europa, men de jagas av både Hoffenheim (51 poäng) och Werder Bremen (50 poäng). När man i eftermiddag går ut mot Augsburg har man det i egna händer S 33 V 15 O 7 F 11 M 54:49 P 52 och tittar man på dagens motstånd Augsburg som inte har något att spela förr S 33 V 8 O 8 F 17 M 50:63 P 32 så ska man klara av att behålla platsen, ja man kan även gå förbi Eintracht Frankfurt (52 poäng) som möter ett fruktansvärt taggat Bayern Munchen på bortaplan.

Wolfsburg är dock inte speciellt bra hemma om man jämför med de andra topplagen, S 16 V 7 O 5 F 4 M 28:22 P 26 ger bara en tionde plats i tabellen med en omgång kvar. Nu har man tur som möter ett av seriens sämre bortalag i Augsburg S 16 V 3 O 4 F 9 M 16:30 P 13 så detta bör man klara av utan problem. Wolfsburg kommer att spela åtminstone kval till EL nästa säsong.

Varning för!

Dock kanske ett litet varningsfinger i luften för att formen de fem senaste inte varit bra hos hemmalaget S 5 V 2 O 1 F 2 M 7:7 P 7 , här är faktiskt dagens motståndare bättre S 5 V 2 O 1 F 2 M 13:9 P 7, att boka spelet borde vara det ultimata, men jag kan inte se att Werder Bremen ska förlora poäng på hemmaplan i denna så viktig match

Augsburg har inget att spela för det kommer synas!

Spelförslaget; 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *