fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: En kanon spik i Division 2 Norra Götaland på Betfair.

Publicerad

on

Det är avslutning ute i ”Fotbollseuropa”, det blir mindre och mindre matcher att välja mellan, det gör möjligheten att satsa Svenska större och jag hittar en riktigt bra match i Svenska division två norra Götaland under fredagen. Då den inte är släppt på Betfair Exchange när detta skrivs så kommer jag att lägga spelet på vanliga Betfair. Skulle spelet komma upp under dagen så kommer jag givetvis att byta över till Spelbörsen.

Vårgårda IK  – Stenungsunds IF

Spelförslag:

Liga: Division 2 Norra Götaland / Land: Sverige / Spelplats: Tånga Hed / Spelstopp: 17/5 kl 19,00 / Insats 1500 kr / Odds 1,55 / Spelbolag: Betfair / Spel: 2:a

Lilla Vårgårda har vaknat upp ur en dålig start, men de tar inte poäng mot serieledaren!

Med två rödvita segrar i ryggen, väntar nu serieettan och obesegrade Stenungsunds IF för Vårgårda IK. Det är inte utan att man lite till mans är nyfikna på om VIK kan rubba ännu ett topplag i division 2 Norra Götaland. Svaret är nej och detta säger jag utan att ens ha sett laget spela, men som alla vet så finns det inga lätta matcher. Jag skulle tro att Stenungsund är väl förberedda efter VIK:s insats mot Lidköpings FK (3-0) När man ikväll traskar ut på sin hemmaplan så är det med ett bra självförtroende man gör det, trots att det inte började så bra i serien. Nu placerar sig laget på en nionde plats S 6 V 2 O 1 F 3 M 9:10 P 7. Det är dock två segrar i de två senaste matcherna så Stenungsund kan inte ställa ut skorna och tro att det ska gå av sig själv.

”Hur är då läget i VIK-truppen och hur ser man på sina motståndare och sina chanser till nya poäng Frågor jag bollar vidare till VIK:s tränare Tobias Edenvik”

– Läget i truppen är så där. David Lager har varit sjuk i vecka, Hassan Najafi har inte kunnat träna fullt ut, Noel Jonsson är fortfarande borta på grunda av skada, Albin Sohlberg Gashi är avstängd och därtill lite småskavanker. Men så här är det och det är inget man kan råda över –  Annars har vi haft en bra vecka och trots att det fattas folk på träningarna har det sett bra ut.

– Nu är det full fokus på Stenungsund och det vill till att vi är på bettet direkt. Självklart är det en tuff uppgift vi har framför oss då vi förmodligen möter seriens, idag – bästa lag. Omöjligt är det dock inte och jag är optimist, säger avslutningsvis Tobias Edenvik.

”I undertecknats öron låter dock inte som att tränaren Tobias är optimist, då det var mest bekymmer inför kvällens match, detta tar Stenungsund av bara farten”!

Serieledarna tar sig till Vårgårda för ytterligare en trepoängare!

Stenungsund befäster sin serieledning efter kvällens match!

Stenungsund har startat serien alldeles utmärkt och det är ett lag med riktigt bra självförtroende som åker till lilla Vårgårda ikväll. S 6 V 5 O 1 F 0 M 17:5 P 16, Serieledning är en riktigt bra start, ännu ingen förlust och den lär inte komma ikväll. Stenungsund är helt enkelt för bra för att Vårgårda ska kunna rubba serieledarna. I senaste matchen krossade man Uddevalla (3-0) och innan dess kom enda förlorade poängen när man kryssade mot Lidköping (1-1) samma lag som  förövrigt Vårgårda slog senast. Detta ska dock inte ha någon betydelse enligt mig, det är en ny match och nya förutsättningar. Hur är det då i truppen? Lagledaren Annelie Olsson säger följande.

– Våra motståndare startade serien lite i motvind men har de senaste två matcherna två raka segrar mot Nordvärmlands FF och Lidköpings FK. Som jag förstått, visade de i den senaste matchen mot Lidköping upp säsongens bästa spel, så vi kan vänta oss ett lag med självförtroende som inte räds några motståndare.

– Även vi genomförde en bra match senast, där vi vill ta med oss spelet, framförallt i matchens första halvlek även till kvällens match. Vi kommer göra vårt yttersta för att försöka hålla en hög nivå och göra en bra prestation, det är alltid svårt att spela borta mot ett lag om plötsligt har vänt efter en dålig start, men vi är favoriter till tre poäng och det går vi förr.

Varning för!

Svårt att ha riktig koll på Division två, Vårgårda har kommit igång efter en seg start och Stenungsund har inte förlorat så förlusten kommer givetvis närmare. Men detta spelet känns trots allt riktigt bra och ska man titta till spelbolagens odds sättning så kommer förmodligen oddset sjunka ytterligare innan matchstart.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen