Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Ett “KANONSPEL” spelas på Betfair Exchange

Ett klassiskt hata möte mellan två storklubbar spelas i Göteborg ikväll.

Torsdagens andra match spelas i Göteborg mellan de så stora rivalerna IFK Göteborg och Malmö FF, ett möte som faktiskt kan gå hur som helst trots att jag är ljusblå långt in i själen och att jag har sagt att IFK Göteborg kan ramla ur i år. Men med nya tränaren från Sundsvall så är det ett helt nytt Göteborg som får de unga spelarna att verkligen tro på det de gör. Samtidigt som Malmö spelar sin sämsta fotboll på många säsonger och är enormt beroende av en enda spelare. Jag har på Betfair Exchange hittar ett spel på boka under antal mål.

IFK Göteborg – Malmö FF

Spelförslag:

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Spelplats:  Gamla Ullevi (Göteborg) / Spelstopp: 16/5 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 3,90 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka under 1,5 mål = Bookmaker; Jag tror INTE att det ska bli under 1,5 mål i matchen. Då förlorar jag oddset 3,65 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 2650 kronor

IFK Göteborg tar klivet in och överraska med spansk tränare!

Från tippad bottenstrid och förlust mot AFC Eskilstuna i premiären till att inneha en femte plats i Allsvenskan efter åtta omgångar, med en riktigt ung trupp har IFK Göteborg verkligen lyckats med sitt tränarförvärv från Sundsvall, att Poya styr är bara nonsens, IFK spelar fotboll precis som Sundsvall gjorde förra året och det syns att det är ny tränare i Blåvitt.
Göteborg har nu fem vinster, en oavgjord och två förluster på de åtta första omgångarna i Allsvenskan. Man kommer senast ifrån en vinst borta mot IFK Norrköping (2–1) vilket visar att man är med och slåss där uppe med de stora lagen igen efter att Poya totalt förstörde laget förra året. Nu väntar seriens bästa lag Malmö FF. Om de kommer ta en trea här är de verkligen att räkna med. Vid vinst går då upp i serieledningen och det var längesedan de var där.
IFK och MFF har haft några tuffa möten genom åren och det är ingen hemlighet att detta är ett riktigt hatmöte. Lagen tycker inte om varandra och det finns stora möjligheter till en minst lika tuff match som tidigare möten. Senast lagen möttes krossade MFF hemmalaget på Gamla Ullevi (0–3) . Nu tror jag att det nya Göteborg kommer göra minst ett mål ikväll och då måste MFF framåt, detta borgar för att mitt spel boka under 1,5 mål känns riktigt bra. När jag bokar så betyder det att det måste bli mer  än 1,5 mål i matchen.

Just nu är Rosenberg MFF, utan honom finns det inget, ska han prestera även ikväll?

Malmö är för beroende av Rosenberg, deras prestation i år spelmässigt är bedrövlig.

Malmö FF är Sveriges bästa lag, fast man inte vann serien förra året. Man leder nu Allsvenskan efter åtta omgångar och allt verkar bra utåt – ja om man tittar på tabellen! Men Malmös spel hackar och de senaste matcherna har varit riktigt dåliga, men trots det har man vunnit sina matcher vilket givetvis är ett styrkebesked. Att ett lag med så många bra spelare och med så mycket pengar på banken, ska vara beroende av en spelare (Rosenberg) är inget bra tecken för MFF. Det måste komma fram fler som presterar om detta ska hålla hela året. Att betala löner för Molins eller Safari är helt bortkastade pengar, det måste finnas bättre spelare att lägga lönerna på. Malmö har ett stjärnlag i allsvenska mått mätt, men det roteras för mycket för att alla ska få spel, detta kommer att straffa sig, kanske redan ikväll. Målvaktsspelet och försvarsspelet har inte heller det varit någon ljuspunkt i årets allsvenska, det krävs mer om man ska klara av att vinna denna just nu jämna serie. Man har dock bara förlorat en match den här säsongen och den förlusten kom i omgång två när GIF Sundsvall överraskande nog lyckades slå Malmö. MFF har efter den förlusten spelat sex matcher, fem vinster och en oavgjord.

‘Motståndarna Blåvitt såg ut att bli ett bottenlag på riktigt, men har överraskat och gör Malmö sällskap i toppen av Allsvenskan efter en stark inledning. Detta blir ett möte som kommer visa vilket lag det är som är starkast för dagen, gamla Malmöspelare mot nya unga Göteborg!
Malmös matcher mot IFK Göteborg är alltid heta och sevärda. Krig från sekund ett och vi bjuds på ett riktigt hatmöte. Lägg därtill att det är IFK Göteborgs första match på Gamla Ullevi för säsongen. Malmö FF tvingas lämna Anders Christiansen utanför truppen på grund av avstängning och sedan tidigare är Franz Brorsson, Lasse Nielsen och Fouad Bachirou inte tillgängliga för spel och Fouad är Malmös viktigaste spelare förutom Rosenberg så det är tunga avbräck. Nu måste MFF få till den defensiva biten, samtidigt måste Rosenberg prestera som vanligt om det ska bli några poäng med hem till Sveriges fotbollsstad nummer ett.

Varning för!

Det kan bli en tät match, där ingen vågar gå framåt för att blotta sig, en mål kan behövas redan i första halvlek.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *