fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: Nu är det dags för Norrköping att vakna, ett bra boka spel finns i deras match ikväll!

Publicerad

on

Hammarby gjorde processen kort mot Östersund och spelet boka Hammarby föll pladask, mitt extra spel på att boka West Brom mot mitt favoritlag föll också pladask, men som tur är blir det nu final för Aston Villa mot Derby måndagen 27/5 på Wembley. Undertecknad kommer vara där och se till att Aston Villa jobbar enda in i det blå skåpet.

Nu är det två allsvenska matcher ikväll och jag börjar med att titta på Örebro – Norrköping, två lag som verkligen inte börjat speciellt bra. Sämst har det nog varit för Norrköping som har stora förväntningar på sig inför årets säsong. Jag har hittat ett bra boka spel på Betfair Exchange.

Örebro SK – IFK Norrköping

Spelförslag:

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Spelplats: Behrn Arena (Örebro) / Spelstopp: 16/5 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 3,65 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Örebro ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Norrköping vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Örebro vinner. Då förlorar jag oddset 3,65 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 2650 kronor

Örebro får slåss för överlevnad i år!

Örebro ska i år hålla till på nedre halvan och få kriga om att klara sig kvar, nu är det så många dåliga lag i botten så det kommer de givetvis att klara av. Örebro har som väntat inlett säsongen dåligt. Nu åkte man senast från Sundsvall med en trepoängare, men detta visar inte att man är ett bra lag då Sundsvall just nu går kräftgång efter en bra start. Man har också slagit AIK vilket är all heder, men det var innan AIK hittade rätt i årets allsvenska. Sen har det blivit förlust mot Falkenberg, Djurgården, Hammarby, Elfsborg, dessutom oavgjort mot Kalmar hemma och AFC borta. Insatserna lämnar mycket att önska defensivt och det är framförallt i försvarslåset som problemen finns, här måste man bli bättre om man ska kunna klara sig kvar, utan att vara beroende av att de sämre lagen i allsvenskan ska förlora. Försvarsspelet är som sagt inte bra, Örebro är tillsammans med Sirius och Falkenberg de laget som släppt in flest mål av alla lag i hela serien. Offensivt finns god kraft i framförallt Carlos Strandberg ( överreklamerad ) och Filip Rogic. Man har faktiskt gjort hela tio mål framåt, men femton insläppta är ju inte bra. Nu ska de få problem, fast de spelar hemma. Norrköping måste börja leverera och det kommer Örebro få känna på.

När ska det lossna för IFK Norrköping!

Norrköping måste börja vinna matcher!

Norrköping skulle vara utmanare till guldet i år. Säsongsstarten lämnar dock mycket att önska och hittills har man endast lyckats vinna en enda match, det var mot Falkenberg hemma (4–3) vilket absolut inte övertygar. Laget började överraskande med en förlust borta mot Helsingborg (3–1) sen har det blivit kryss mot AIK (0–0), Kalmar (2-2), Djurgården (1-1), MFF (1-1), Elfsborg (0-0) och senast förlust mot IFK Göteborg hemma (1-2) Fem oavgjorda matcher i inledningen av säsongen är inte bra om man ska vara med i toppen av serien. Nu ska man påpeka att lagen man mött som man kryssat och förlorat mot är alla topplag förutom Kalmar FF. Nu måste man börja vinna matcher, men med alla kryssen sitter boka spelet alldeles utmärkt i dagens spel. Jag kan inte se att Norrköpings andra förlust kommer ikväll, trots bortaplan.

Varning för!

Det är två lag som inte har presterat som man behöver göra i årets allsvenska! Det är en liten mardröm kanske speciellt för Norrköping som har krav på sig att vara med i topp tre och utmana om guldet. Kan vara svårt om man får ett mål emot sig i matchen, jag tror dock att man klarar detta och kommer att leverera på boka spelet.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen