fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: Hammarby – Östersund, jag bokar på Betfair Exchange

Publicerad

on

Under måndagen satte jag mitt nionde raka spel, det har gjort att nu är även maj månad på rätt sida strecket, jag har börjat tjäna pengar igen. Förhoppningsvis ska det bli en lika bra månad som april, det är faktiskt mer än hälften av månaden kvar.  Idag blir det ännu en allsvensk match, en match med riktigt bra boka spel. Betfair Exchange är oddsen så mycket bättre både när man backar ett spel men även när du bokar ett spel, lär dig hur du lägger dina egna odds så tjänar ni ännu mer på varje spel. Ni som inte har testat ännu häng med på hur jag tänker på dagens boka spel.

När jag idag bokar Hammarby så betalar jag mindre än vad min insats är vilket också ger mig en fördel då jag garderar upp Östersund med spelet, jag vinner både på kryss och med Östersund seger.

Hammarby – Östersund

Spelförslag:

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Spelplats: Tele 2 Arena (Stockholm) / Spelstopp: 14/5 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 1,58 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Hammarby ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Östersund vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Hammarby vinner. Då förlorar jag oddset 1,58 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 580 kronor

Hammarby går för guld 2019!

När Hammarby ikväll tar emot Östersund är man stora favoriter till att ta alla tre poängen – frågan jag ställer mig är de inte lite för stora favoriter? Det är ett Hammarby som går ut med starkt självförtroende, samtidigt skakas klubben av den senaste skandalen på sökningskanalen tinder. Där en känd fotbollsprofil blev lurad av en 19 årig tjej och hennes kompisar på en dejt och rånad på drygt 110 000 kronor. Kan detta påverka Hammarby negativt i dagens match eller sporrar det bara spelarna?

Vilket som, jag anser att Hammarby är alldeles för stora favoriter i kvällens match. Men alla pratar om att Hammarby är en kandidat för titeln och ska tas på allvar! Efter en halvdan start på spelåret har formen blivit bättre och bättre och efter derbyvinsten över Djurgården (2-1) har det även blivit vinst mot Örebro (2-3) och Sirius (2-0). För närvarande är Bajen med och slåss där uppe, frågan är ska de vara det hela säsongen – nä jag tror inte det. Tankovic har varit en av seriens mest dominanta spelare  i Hammarby – ja i hela allsvenskan och senast blev det två mål i segermatchen mot Sirius, här måste Östersund se upp, toppformen på spelaren är för närvarande max. S 8 V 4 O 2 F 2 M 14:12 P 14, vid seger ikväll är det delad serieledning för söders bröder. Nu ska det påpekas att laget har mött sämre motstånd än vad Östersund har gjort i inledningen av säsongen. Förutom Sirius och Örebro som båda är undre halvan så förlorade man mot bottenlaget Helsingborg borta (2-1), man vann hemma mot bottenlaget AFC Eskilstuna (3-1), kryssade mot Kalmar hemma (1-1) samt seger mot förmodade topplaget Djurgården hemma (2-1). Man fick sig också en ordentlig läxa av MFF borta (4-1). Så var står detta lag som varje år haussas upp som favoriter till guldet? Inget att säga om att Hammarby har ett bra lag, Hammarby har inte bara inkasserat fina resultat, utan stått för flera riktigt bra prestationer, dels första halvlek mot MFF, men också i ett derby mot Djurgården som bra exempel. Offensiven är sylvass, med flera spelare som levererar, men idag kan jag tycka favoriterna är lite för stora, därför ett riktigt bra boka spel. 

Ska Östersund kunna stå emot Hammarbys offensiv!

 

Östersund går för guld 2019

Östersund är också med och nosar på toppen, S 8 V 3 O 4 F 1 M 10:7 P 13 är endast en poäng bakom Bajen innan dagens match. Bara en förlust på åtta matcher, de ser ruskigt starka ut defensivt. Ett effektivt Östersund som har satt upp mål om att de ska vinna guldet i år, den målsättningen måste man sätta ett stort (!) på, för de kommer förmodligen inte vara i närheten av guldet. Men det är helt rätt med denna inställning, varför spelar man annars matcher? Man har dessutom mött svårare motstånd än vad Bajen har gjort under de åtta första omgångarna, Östersund har också fått bra utdelning – vunnit tre matcher, spelat fyra lika och förlorat en. Den sistnämnda kom mot Malmö FF borta.

Senast Häcken hemma (1-1) Kalmar – Östersund (1-1) Östersund – Helsingborg (3-0) AFC Eskilstuna – Östersund (0-1) Östersund – Elfsborg (1-1) Malmö FF – Östersund (2-0) Östersund – Falkenberg (3-2) och man började serien med ett kryss AIK – Östersund (0-0). När det nu är dags att möta ett formstarkt Hammarby på Tele2 Arena blir det en svårlöst uppgift för Östersund.  De har varit effektiva och kanske haft lite flyt vid vissa tillfällen, men det är uppenbart knepigt att ställas mot Östersund för närvarande. Det kommer bli en svår match, men om man gjort läxan ordentligt så ska man kunna ta med sig poäng upp till Jämtland.

Varning för!

Det är ett starkt Hammarby som springer in på Tele 2 Arena inför minst 20 000 personer. Ett lag med självförtroende, men som har blivit, i mitt tycke för stora favoriter. Östersund kommer ligga hemma och försöka hålla nollan så länge det går för att sen försöka kontra in en eller flera bollar. Skulle Hammarby få in ett ledningsmål tidigt kan det bli svårt för Östersund att vända. Skulle det vara lika med tio minuter kvar så kommer jag att stänga spelet och plocka hem en del av vinsten.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen