fbpx
Connect with us

SPELFÖRLAG: Ett bra boka spel i allsvenska mötet mellan de båda IFK lagen.

Publicerad

on

Efter en mycket bra helg med alla rekade spel rätt, ser nu maj månad bättre ut. Det är dock fortfarande rött i vinstkolumnen, men det ser onekligen bättre ut än i början av månaden. Jag siktat nu in mig på det ovissa mötet mellan de två IFK lagen Norrköping och Göteborg. Jag fortsätter att boka målspel som var så givande förra veckan. När jag är nu tillbaka i vinnarspåret och har åtta raka spel som suttit så känns detta spel mycket bra. Nu går jag för mitt nionde på Betfair Exchange.

IFK Norrköping . IFK Göteborg

Spelförslaget:

Liga: Allsvenskan  / Land: Sverige / Spelplats: Östgötaporten (Norrköping) / Spelstopp: 13/5 kl 19,00 Spelbolag: Betfair Exchange Insats 1000 kr / Odds boka = 4,1 / Spel: Boka under 1,5 mål = Jag dubblar min insats om det blir mer än 1,5 mål i matchen. Om det blir under 1,5 mål förlorar jag oddset 4,1 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 3100 kronor

IFK Norrköping är en besvikelse än så länge!

IFK Norrköping har inlett Allsvenskan otroligt dåligt och befinner sig just på en elfte plats i tabellen. Man har endast orkat med att vinna en match efter sju spelade omgångar. Trepoängaren kom mot nykomlingen Falkenbergs FF, målet kom först i nittionde minuten och det var närma att man fortfarande hade haft noll i vinst kolumnen efter denna match. Den dåliga starten har gjort att Norrköping har halkat efter i tabellen och därför är det oerhört viktiga poäng som står på spel under måndagen. IFK Norrköping var av alla tippade som topplag och skulle utmana om guldet i år, men med det bedrövliga spel man visar upp just nu kommer det bli svårt att en bli topp fem. Det är dock inte att man förlorar sina matcher. Norrköping har endast förlorat en match på de sju första omgångarna, det var en förlust som kom mot Helsingborgs IF i den första omgången. Efter den matchen har laget alltså varit obesegrade. De har kryssat hela fem av sju spelade matcher. S 7 V 1 O 5 F 1 M 9:10 P 8, nu måste man ut och prestera för att inte redan efter åtta omgångar vara borta ur toppstriden. Det håller inte att spela 0-0, det är bara vinst som gäller och det borgar för att man gör minst ett mål i kväll vilket gynnar mitt boka spel. En ny vinst för Norrköping är nästan ett krav för att det ska vara resultatmässigt godkänt efter åtta omgångar.

Är Göteborg fågel eller fisk! Ikväll är det upp till bevis.

IFK Göteborg överraskar tack vare ny tränare och ungdomlig entusiast!

Göteborg har verkligen varit Allsvenskans stora överraskning, efter sju spelade omgångar. Innan serien var laget tippat att hamna i bottenträsket av undertecknad, men laget har motbevisat i princip alla och befinner sig på en femte plats i tabellen. Allt tack vare satsningen på en assisterande tränaren som togs från Sundsvall inför säsongen, skulle Asbaghi fått sköta detta själv som han gjorde förra året, hade laget varit sist i tabellen. Nu har man tagit in en tränare som kan fotboll och som kan undervisa det unga Göteborg i en totalfotboll som har överraskat hela fotbollssverige. Det har blivit fyra vinster, en oavgjord och två förluster i årets ligaspel. Det är inte bara det, man har inför kvällens match gjort lika många mål som serieledande MFF som igår vann mot Elfsborg (2-1) detta efter sju spelade omgångar, alltså en omgång mindre än Malmö. Asbaghis mannar har mäktat med hela sexton mål på sju matcher. De har gjort mål i samtliga ligamatcher S 7 V 4 O 1 F 2 M 16:9 P 13, Nu möter man ett lag som verkligen har pressen på sig att vinna, det kommer skapa ytor för laget. Detta borde göra att de ska kunna fortsätta prestera mål även i denna match. Frågan är, hur bra är egentligen Göteborg? Det svaret lär vi få ikväll. Klarar de av att göra mål även mot ett lag som ska vara topp tre enligt alla experter? I så fall ska boka spelet sitta, för inte går väl Norrköping nollad från denna hemmamatch!

Varning för!

En tillknäppt tråkig historia där Göteborg är ute efter att ta en poäng och vid ett tidigt mål placerar den berömda bussen vid straffområdet. Men även Norrköpings dåliga resultat att inte kunna avgöra matcher, en ineffektivitet som vi inte är van att se Norrköping i.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen