fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: Ligue 2 bjuder på match som bokas på Betfair Spelbörs.

Publicerad

on

Ligue 2 bjuder på rafflande underhållning i kvällens boka spel. Paris laget har enormt mycket att spela för, när man möter seriens sämsta lag borta. Ett motstånd som man bör slå och egentligen är det riktigt bra backa spel, till just i skrivande stund två gånger pengarna. Detta är ett motstånd som man normalt ska vinna över, men för att plocka hem pengarna och vara helt säker kommer jag boka spelet på Betfair Spelbörs. 

Båda matcherna i EL spelet satt fint igår och redan efter 51 minuter hade bägge matcherna dubblat min insats på boka under 1,5 mål.

Red Star – Paris FC

Spelförslag:

Liga: Ligue 2 / Land: Frankrike / Spelplats: Stadion Pierre Brisson (Beauvais) / Spelstopp: 10/5 kl 20,45 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 5,1 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Red Star ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Paris vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Red Star vinner. Då förlorar jag oddset 5,1 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 4100 kronor

Red Star är ute och har bara ära att spela för, det räcker inte till tre poäng!

Med två omgångar kvar att spela och endast sex poäng att spela om så är det kört för Red Star. Det är sju poäng upp till en kvalplats för att hänga kvar och det är ju omöjligt att nå. Året har inte varit så bra S 36 V 7 O 9 F 20 M 28:56 P 30. Det är väl bara hemmastatistiken som man kan glädjas åt. Det är nämligen där fem av av sju vinster har kommit S 18 V 5 O 2 F 11 M 15:32 P 17, men man har helt enkelt inte räckt till. Det går inte att spela i Frankrikes andra liga och bara göra tjugoåtta mål på en hel säsong, när man släpper mer än det dubbla. Nu vann man senast borta mot Sochaux (1-2) men det ska väl inte räknas som en större bedrift då det är seriens tredje sämsta lag just nu. Nä det kommer inte bli ännu en siffra i vinstkolumnen ikväll, dock så har man inget att spela för och vill givetvis visa sig på styva linan för sin hemmapublik, så ett kryss kanske man kan mäkta med! Jag tror dock de är för svaga även där så egentligen ett bra backa spel, men jag går för säkerhet och bokar laget.

Paris FC har desto mer att spela för och en trea är ett måste!

Precis som rubriken säger så har Paris FC så mycket mer att spela för än vad Red Star laget har. Laget placerar sig på en fin fjärde plats inför de två sista omgångarna. S 36 V 15 O 14 F 7 M 34:22 P 59 vilket ger dem en plats i ett kval till högsta ligan. Klubben jagas dock hårt bakifrån av Lorient (59 poäng) och Lens (57 poäng), det är just nu Lorient som har den sista kvalplatsen. Ikväll när man går in på Stadion Pierre Brisson är formen urusel de fem senaste matcherna S 5 V 1 O 3 F 1 M 5:5 P 6, det är även sämre än Red Star S 5 V 2 O 1 F 2 M 7:7 P 7. Det lär bli till att slå på motorerna och sätta på sig blåstället för att behålla sin kvalplats. Nu tror jag att även om det inte sett så bra ut de fem senaste och man inte gjort mer än trettiofyra mål på hela säsongen så borde motivationsfaktorn vara så stor att man kommer vara heltaggade för en trea i kvällens match. Men boka spelet blir bra då formen är sämre än vad vi vill se.

Varning för!

Ett övertaggad Paris som går bort sig mot ett hemmalag som bara har äran att spela för, de första trettio minuterna blir otroligt viktiga, vid lika sent in i matchen (8-10 minuter kvar) bli den en plus stängning av spelet, alltså en Cash Out.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen