Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Inte ska väl Valencia göra en Liverpool ikväll!

Jag satsar på ett boka spel även denna gång i ett målspel.

I Spanien tar Valencia emot Arsenal i kvällens andra Europa League match. Med tanke på bortalagets bedrövliga bortastatistik samt Valencias form kan matchen faktiskt vända! Jag tror dock att det kommer bli en svår match för Valencia denna gång, men då de måste framåt så kommer det skapas ytor för eventuella kontringar för Arsenal, frågan är om de är intresserade av att ta dessa chanser eller de går för resultat. När Valencia går framåt måste bli mål för att Arsenal ska komma ut ur grottan. Boka spelet känns trots detta bra.

Valencia – Arsenal

Spelförslaget:

Liga: Europa League  / Land: Spanien / Spelplats: Estadio de Mestalla (Valencia) / Spelstopp: 9/5 kl 21,00 Spelbolag: Betfair ExchangeInsats 400 kr / Odds boka = 5,5 / Spel: Boka under 1,5 mål = Jag dubblar min insats om det blir mer än 1,5 mål i matchen. Om det blir under 1,5 mål förlorar jag oddset 5,5 x insatsen 400 kronor – insatsen = 1800 kronor

Valencia ska väl aldrig kunna vända 1-3!

Valencias chanser till att spela final i Europa League såg extremt fina ut när man tidigt i första mötet mot Arsenal tog ledningen. Man tappade dock sin ledning och slutresultatet blev klart sämre än väntat för spanjorerna på bortaplan (3-1). Resultat överraskar lite då Arsenal inte har varit bra det sista veckorna, men hemma på Emirates är man onekligen fruktansvärt starka. Dubbelmötet är absolut inte slut ännu, vi vet att Arsenal kan falla igenom helt och hållet och det räcker med 2-0 vinst för Valencia så är man vidare, samtidigt som Valencia är starka hemma i Spanien. Valencias dagsform är dessutom ruggig, åtminstone sett till sin prestation senast när man krossade Huesca (2-6) i La Liga.

Valencia har fem vinster på sina åtta senaste matcher., där både Rodrigo och Santi fick göra två mål i matchen mot Huesca, nu ska man inte jämföra ett bottenlag i Spanien jämfört med ett topplag i Arsenal, men det är alltid skönt att gå intill match med att man gjort många mål i matchen innan. Mål måste man göra och det måste göras minst två, det kommer inte bli lätt, men de kommer absolut föröka och det gynnar mitt boka spel.

Arsenal kommer parkera bussen, de har varit riktigt dåliga borta. Ikväll håller det inte med tre insläppta!

Arsenal kommer kontra och parkera bussen, det bör väl räcka!

Arsenal är med all rätt favoriter att avancera till final efter vinsten på Emirates. Men med tanke på hur man presterar på resande fot finns det all anledning att oroa sig. Man har på sina två senaste bortamatcher mot Wolves och Leicester, släppt in katastrofala sex mål och då har detta varit riktigt viktiga matcher eftersom det har handlat om CL platserna i PL. Arsenal placerar sig endast på en tiondeplats i en tabellen över bortalag i Premier League. Lag som Leicester, Watford och även mediokra Crystal Palace, har presterat bättre än detta storlag. Dagsformen hos Arsenal är helt urusel om man tar bort vinsten över Valencia hemma. I ligan har det på senaste tiden gått riktigt dåligt. Man har bara klippt en sketen poäng på de fyra senaste ligamatcher. Arsenal har på bortaplan bara lyckats hålla nollan en enda gång under hela säsongen. Arsenals defensiv lär få svårt att hänga med i svängarna när ett formstark Valencia trampar gasen i botten och som dessutom har hemmafördel i kvällens match. Men de kan väl inte släppa till så att Valencia ska gå vidare? Mitt spel sitter i så fall klockrent, så dra ut proppen och kasta hit vinsten. Jag skulle tycka det vore mycket missvisande med fyra Engelska lag i final i de två största cuperna i Europa.

Varning för!

Allt egentligen, parkerade bussar från London, ett tidigt Arsenal mål och ett uppgivet Valencia. Det är nog klart med mirakel vändningar, eller! Men jag tror stenhårt på spelet och att det absolut ska kunna bli mer än 1,5 mål i matchen. Valencia måste framåt nu.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *