Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Två Europa league matcher, där det bokas målspel.

Betfair Exchange ger utdelning i bägge EL matcherna ikväll!

Vilken match vi fick se igår, inte lika högt tempo som Liverpool – Barcelona, men dramatiken när Tottenham tog sig vidare till final var det inget fel på. Spelet boka under 1,5 mål satt redan efter 35 spelade minuter. Nu blir det fokus på EL matcherna och även där har jag spel på mål marknaden, här nere kommer ett boka spel på Betfair Exchange.

Chelsea – Eintracht Frankfurt

Spelförslaget:

Liga: Europa League  / Land: England / Spelplats: Stamford Bridge (London) / Spelstopp: 9/5 kl 21,00 Spelbolag: Betfair ExchangeInsats 400 kr / Odds boka = 4,5 / Spel: Boka under 1,5 mål = Jag dubblar min insats om det blir mer än 1,5 mål i matchen. Om det blir under 1,5 mål förlorar jag oddset 4,5 x insatsen 400 kronor – insatsen = 1400 kronor

Ska Chelsea backa hem och spela 0-0 – Nä den tror jag inte på!

För en vecka sedan spelades första mötet i Frankfurt (1-1). Strax innan paus gjordes det så viktiga målet som ger Chelsea fördel i dagens match. Pedro satte bollen i mål och det kan komma bli otroligt viktigt för Chelsea. Det resultatet innebär att det räcker med 0-0 för avancemang till finalen Sista nittio minuterna plus övertid i semifinalen alltså, med stor fördel Chelsea eller! Nu när laget går ut i returen på Stamford Bridge så är det en finalplats som hägrar och enda chansen till en stor titel detta år. Året har inte varit någon riktig höjdare, men kan trots allt sluta riktigt bra, vid ett kryss eller seger ikväll så är det final som gäller. Nu tror jag inte det bara är att gå ut och spela 0–0 mot ett aggressivt tyskt lag som har allt att vinna och inget att förlora. Här måste Frankfurt framåt och detta kommer givetvis skapa massor av målchanser för hemmalaget, samtidigt när Chelsea går framåt kommer de blotta sig bakåt för snabba kontringar. Jag ser faktiskt matchen som helt oviss och kan inte förstå att Chelsea har blivit så galet stora favoriter som de är! Chelsea har redan säkrat sin CL plats då man är trea i PL inför sista omgången. Det är självklar bra för det har varit mycket missnöje mot Sarri under säsongen, men skulle de inte vinna ikväll och komma till final, så kommer vi inte se Sarri som tränare nästa år i Chelsea – inga titlar inget tränar jobb. Därför tror jag att man kommer gå för seger och med det göra minst ett mål , vilket passar mitt boka spel. Det finns en del skador inför kvällens match. Borta helt Ampadu, (Ländrygg), Hudson-Odoi,(Hälseneskada) Kante,(Lårskada), Rudiger, (Knäskada) och Van Ginkel,(Knäskada).

Framåt framåt måste det bli ikväll om det ska bli final för tyskarna.

Ska Eintracht Frankfurt kunna göra en Tottenham!

Framåt, framåt, blir budskapet ikväll när Eintracht Frankfurt springer ut på Stamford Bridge i London. Eintracht Frankfurt har mycket att spela för under de avslutande veckorna. De kämpar för att behålla en plats i Bundesligas absoluta topp, de är jagande av en handfull konkurrenter. Man skulle i värsta fall kunna missa Europaspel om det går riktigt illa, vilket gör denna match så otroligt viktig för laget. Senaste matchen i Bundesliga var dessutom katastrof när man förlorade mot Bayer Leverkusen (6-1). Med tanke på Chelseas bortamål så har Eintracht Frankfurt ett ganska svårt utgångsläge. Man måste framåt och göra mål för att kunna gå till finalen. Första mötet skulle kunna sluta hur som helst och jag tror det blir samma sak idag. Chelsea hade det stora övertaget sett till hörnor och skott men resultatet blev trots det lika. Frankfurt kommer inte slänga in handduken, utan kommer forcera för att klara minst förläggning och med tanke på hur deras resa fram till semifinalen varit bör man definitivt inte räkna bort dem. Mål måste de producera och när de gör det måste också Chelsea göra mål. Jag tror inte på 0-0, 1-0 eller 0-1. Skador finns det och borta definitivt ikväll är, Taleb Tawatha, Marc Stendera, Marco Russ och Sébastien Haller.

Varning för!

En oviss match enligt mig, vilket kan oroa! Chelsea vinner på att hålla nollan och Frankfurt vinner på 0-1, den kan faktiskt sluta hur som. Båda kommer säkert att föröka hålla nollan så länge det bara går och det behövs ett mål för att öppna upp spelet. Frankfurt har en dålig form så jag hoppas de kan få till det för en öppen match.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *