fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: Ska Ajax åka på en mina ikväll? Som Barcelona igår.

Publicerad

on

Under tisdagen fick vi se en match där alla som älskar fotboll fick gåshud. Även om mitt boka spel fullständigt rann ut i sanden så var detta något ut över det vanliga och ännu en gång fick denna fantastiska Liverpooltränare visa var skåpet ska stå. En tränare som har revolutionerat fotbollen sedan han fanns i Dortmund, ett lag som jag för övrigt aldrig missade en match med så länge Jurgen var där. Jag kan bara buga och tacka för uppvisningen. Ikväll så kommer motståndarna till finalen koras och det är ovisst säger de flesta, ska Ajax verkligen klara av att behålla greppet efter första matchen? jag tror att Ajax klarar detta, men det kommer inte bli något självspelande piano. Dock jag ser fram emot denna match lika mycket som jag såg fram emot gårdagens fajt. Jag letar efter ett bra spel och finner det i ett boka spel på Betfair Exchange, denna gång ett spel på över/under målmarknaden.

Ajax – Tottenham

Spelförslag:

Liga: Champions League  / Land: Holland / Spelplats: Johan Cruijff Arena (Amsterdam) / Spelstopp: 8/5 kl 21,00 Spelbolag: Betfair ExchangeInsats 700 kr / Odds boka = 5,0 / Spel: Boka under 1,5 mål = Jag dubblar min insats om det blir mer än 1,5 mål i matchen. Om det blir under 1,5 mål förlorar jag oddset 5,0 x insatsen 700 kronor – insatsen = 2800 kronor

Ajax lever farligt trots 0-1 vinst borta!

Segern senast sätter Ajax i självklart förarsäte inför kvällens drabbning, speciellt som Tottenham inte får till det för tillfället och kanske är inne i en svacka i helt fel läge av säsongen. Det är ett imponerade Ajax med fint presspel och ett imponerande passningsspel som får motståndarna att hela tiden få bita i det sura äpplet. Nu vann man dessutom cupen i Holland mot Vitesse (4-0) och blev cupmästare så det är ett lag med starkt självförtroende som går in på hemmaarenan i kvällens match. Dessutom så leder man ligan hemma i Holland före PSV, bara med målskillnad, men man sitter i förarsätet även här. En trippel kan det bli för Ajax i år. Jag tror dock man byter bort alla titlar för att få vinna CL 2019.

Man visar prov på ruskigt bra kemi inom laget och spelar kanske den mest spektakulära fotbollen i hela Europa just nu. I sina matcher slutar man aldrig anfalla trots ledning, liten som stor.. När man ledde mot Juventus med 2-1 öste man på allt man hade framåt, ett läge där många lag hade valt att backa hem och fokusera på defensiven. Förhoppningsvis visar sig det även vara så i kvällens match. Det råder ingen tvekan om att Ajax prioriterar just Champions League, man har inte varit i en final i turneringen på nästan 25 år. Addera därtill att Ajax är fantastiska hemma i Amsterdam, i ligan har man gjort i snitt över tre mål per match. Ett bra tecken på ett offensivt spel och att boka spelet kommer gå in.

 

Viktiga Son Heung-Min är tillbaka i kvällens match mot Ajax

Ska Tottenham verkligen kunna göra en Liverpool borta!

Gästerna behöver gå framåt och kapaciteten finns såklart hos Londonlaget. Efter den bedrövliga insatsen mot Bournemouth i helgen och med en Harry Kane fortsatt skadad blir det till att förlita sig på kollektivet. Formen som Tottenham besitter är definitivt inget bra just nu, man reser till Amsterdam med tre raka förluster på kontot och offensiven har minst sagt lyst med sin frånvaro. Efter två röda kort under lördagens drabbning mot Bournemouth så noterades man för sin trettonde förlust i ligan.

Positivt för Spurs är att Son Heung-Min återvänder i truppen efter att ha varit avstängd i första mötet mot Ajax. Denna spelare är så viktig i Harry Kane frånvaro och det är Son Heung-Min som tillsammans med Eriksen ska göra målen eller åtminstone skapa chanserna om det ska bli en final. Jag tror med Son Heung-Min att Ajax spelarna blir mer försiktiga i sitt press spel, vilket kommer gynna Tottenham, åtminstone till att börja med. Den det som verkligen inte är bra för laget är att viktiga Jan Verthongen missar matchen, detta är ett stort defensivt avbräck. Så bättre framåt än senast, men sämre bakåt. Vilket ännu en gång gynnar spelet!

Trots att Sons återkomst är nästintill livsviktig för de vitklädda går det inte att blunda för Tottenhams urusla offensiva form. I lagets sex senaste matcher har man bara lyckats göra ett mål. Inte nog med att man blivit nollade av både West Ham och Bournemouth, man mäktade endast med ett mål hemma mot Brighton som huserar på sjuttondeplatsen i ligan. Men jag kan tycka att det frejdiga Ajax har blivit lite för stora favoriter, det är ju inte så att Tottenham kommer ställa in skorna och låta Ajax få promenera till finalen mot Liverpool. Nu kommer det bli åka av och det är faktiskt bara ett mål som gäller för de vita för att det ska bli förläggning.

Varning för!

Ajax är grymma just nu, men hur ska de unga killarna kunna stå emot ett aggressivt Tottenham? Första matchen var jämn och det kommer den bli ikväll också. Att tippa vinnare kan jag tycka är svårt och jag tycker dessutom att Ajax blivit lite för stora favoriter i matchen. Jag håller tummarna för en Ajax vinst, det blir i så fall en drömfinal med två lag som spelar framåt och inte i sidled, vilken final! Mitt spel kan jag faktiskt inte hitta någon större varning för. Bägge lagen vill vinna och Tottenham behöver mål, samtidigt som Ajax vill framåt på sin hemmaplan och döda matchen så fort det bara går. Kan det verkligen sluta 0-0 eller 1-0, 0-1 – Nä det blir fler mål ikväll!

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen