fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: Inget kan väl hindra Barcelona från att spela final i CL!

Publicerad

on

lionel-messi-barcelona

Gårdagens rekar satt fint efter helgens dåliga analyser. Fyra stycken boka spel satt och det finns nu en klar ljusning i den så mörka helg tunneln som jag infunnit mig i. Det är elva lagda boka spel i maj, av dessa har fyra gått fel. När jag bokat storfavoriter som fallit, då blir det röda siffror. Dock ser jag med tillförsikt på en vändning, månaden har precis börjat och efter gårdagens fina resultat ser det bättre ut. Nu är det ett magert utbud under kvällen, men jag ser trots detta ett klart spelvärde i matchen Liverpool – Barcelona. Jag kan inte se att Liverpool ska kunna vända ett 0-3 underläge i denna match, jag har därför hittat ett fint Asien spel som kommer ge valuta för insatta pengar i ett boka spel.

Liverpool – Barcelona

Spelförslag:

Liga: Champions League  / Land: England / Spelplats: Anfield (Liverpool) / Spelstopp: 7/5 kl 21,00 / Spelbolag: Betfair ExchangeInsats 500 kr / Boka Odds = 5,55 / Spel: Liverpool Asien -1.5 mål / Jag dubblar min insats om Liverpool inte vinner med minst 2 mål. Om Liverpool vinner med minst 2 mål då förlorar jag oddset 5,5 x insatsen 500 kronor – insatsen = 2275 kronor

Mitt spel grunnar sig i att om Barcelona spela defensivt och släpper in två mål, så måste de ställa om och gå framåt och med Messi där framme så kommer detta inte sluta med någon två måls seger för Liverpool, vilket är ett måste för att spelet inte ska gå in. Skulle Liverpool vända detta då får man trots allt säga att de gjort det fantastiskt bra, men det kommer de inte att göra när man saknar viktiga så viktiga offensiva spelare!

Kan verkligen Liverpool vända 0-3, när man dessutom har skador på viktiga spelare!

I senaste matchen mot Barcelona förlorade Liverpool med 3-0, men sett till prestationen var det inte helt rättvisa siffror. Dock så har Barcelona en makalös Messi som var och är skillnaden mellan dessa två lagen, med två mål sparkade han säkerligen Barcelona till en final mot förhoppningsvis Ajax!.

I helgen spelade Liverpool mot Newcastle (3-2) och efter mycket möda och stort besvär vann man matchen, Salah blev utburen på bår med hjärnskakning och han kommer inte till spel mot Barcelona, enligt de senaste nyheterna. Firmino kommer definitivt att missa returen då han dras med en lättare muskelskada. Det återstår bara Mané av denna fantastiska trea där fram och det räcker inte mot ett Barcelona med den fantastiska Messi längst fram i Barcelona. Släpper Liverpool in ett mål då måste man göra fem, det kommer aldrig att fungera. Jag har väldigt svårt att se att Liverpool, även fastän de gör 1-0 tidigt, ska lyckas göra tre mål utan så pass viktiga lirare, Firmino är som bekant helt avgörande för att Liverpools offensiv, samt att defensiv, ska fungera så bra som den gör. Han är livsviktig. Addera därtill Salahs förmåga till att göra mål, nä det kan bli en dyster vecka för Liverpool, då jag tror att även spelet om ligatiteln är körd efter Manchester Citys seger igår.

Barcelona kan inte missa finalspel, Messi är den som gör det igen!

Barcelona vilade spelare i senaste ligamatchen då man redan hade säkrat ligatiteln. Detta gjorde att man åkte på en förlust mot Celta Vigo borta (2-0). Nu har man ju som bekant en tre måls ledning inför kvällens match och man vill inte åka på ett nytt fiasko som man gjorde mot Roma. Därför tror jag att katalanerna kommer gå in med fullt fokus i denna match och satsa på ett tidigt mål för att avgöra hela tillställningen. Skulle Liverpool få ett tidigt ledningsmål kan det bli lite nervöst för Barcelona. Men Barcelona har samtidigt Lionel Messi, och enligt undertecknad är detta världens genomtiderna bästa fotbollsspelare. Med Messi på plan så vet man att det är ett helt annorlunda Barcelona och denna lilla boll trollkarlen kan i stort sett själv avgöra matcherna och jag tror argentinaren kommer visade sig vara skillnaden igen.

Det råder därför inga som helt tvivel om vilket lag som är störst favorit till att vinna hela Champions League. Har man en tre måls ledning med sig från det första mötet, samt att man just har en lirare som Messi, så ska man bara vara solklar favorit när Ajax eller Tottenham står för motståndet i en final. Barcelona är som bekant dessutom på väg att vinna en trippel, de spelar cupfinal mot Valencia och de har redan säkrat ett ligaguld i Spanien. Nä detta tappar man aldrig. Visst kan man förlora men man förlora inte med två bollar. När dessutom Liverpool dessutom spelar utan sina två bästa spelare offensivt Salah och Firmino, då kommer det inte att gå att vinna med två, det kommer bli för svårt.

Varning för!

Barcelonas defensiv har varit lite si och så där under året och om man skulle få ett mål emot sig tidigt i matchen kan det bli darr. Jag tror dock fortfarande inte att Liverpool vänder 3-0 men de kan kanske få upp självförtroendet och göra två mål! Då sätter jag stora förhoppningar till Messi som kommer avgöra spelet till min fördel. Jag tror inte Barcelona kommer släppa Liverpool närmare än max ett mål.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen