Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Under 1,5 mål bokas mellan IK Frej – Trelleborgs FF

Två spel i samma match, jag bokar Frej som tar max en poäng!

Dagens match från Superettan plockar jag mellan IK Frej – Trelleborgs FF, ett boka spel på under 1,5 mål, där jag tror att bägge lagen kommer göra mål då man är desperata efter tre poäng. Oavsett om det inte blir mål för båda lagen så räcker det med två mål så går spelet in. Jag spelar också ett spel på boka Frej i denna match, Trelleborg har mött riktigt bra lag innan och detta kommer visa sig vara värdefullt i en defensiv Peter Swärd ( tränare i Trelleborg) taktik

IK Frej – Trelleborgs FF

Spelförslag 1:

Liga: Superettan / Land: Sverige / Spelplats: Vikingavallen (Täby) / Spelstopp: 5/6 kl 19,00 / Insats 500 kr / Boka Odds = 5,1 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka under 1,5 mål / Jag tror INTE att det ska bli under 1,5 mål i matchen, blir det mer än 1,5 mål dubblar jag mina pengar. Blir det under 1,5 mål förlorar jag spelet Då förlorar jag oddset 5,1 x insatsen 500 kronor – insatsen = 2150 kronor

Spelförslag 2:

Liga: Superettan / Land: Sverige / Spelplats: Vikingavallen (Täby) / Spelstopp: 6/5 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 2,60 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att IK Frej ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Trelleborg vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om IK Frej vinner. Då förlorar jag oddset 2,60 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 1600 kronor

IK Frej överraskar med tråkig fotboll och jagar en trea ikväll!

Efter ett starkt gruppspel i Svenska Cupen där man krossade Hässleholm (7–0), kryssade mot Elfsborg (1–1) och förlorade med endast uddamålet mot Djurgården (2–1), förlorade man sina inledande tre matcher i superettan mot, Brage, Syrianska och Örgryte. På dessa matcher släppte laget in hela sju mål och gjorde noll mål. Men på annandag påsk så hände det något!. Då tog man första vinsten hemma mot Öster (3-2) och man lyckades dessutom göra två mål de sista åtta och vända en säker förlust. I matchen borta mot Jönköpings Södra fick man med sig en poäng (1–1) vilket är otroligt starkt gjort då Jönköping ska tillhöra toppen. Men man ligger alltjämt i botten av tabellen och är i behov av poäng när Trelleborg kommer på besök. Det är en match som kan sluta hur som och att det skulle kunna bli 0-0 skulle inte komma som någon överraskning. Men trots detta tror jag att Frej vill framåt och vill vinna, för att vinna måste man skapa målchanser och man måste göra mål. Boka på att det inte blir under 1,5 mål ger bra utdelning när två lag vill vinna. Att man ska vinna och ta alla tre tro jag dock inte på. När man ser vilka lag Trelleborg mött i början av serien så kommer det bli svårt för Frej trots hemmaplan.

Trelleborg har inte övertygat, trots massor av pengar fattas det något. Är det möjligen tränarbiten som inte stämmer!

När man anställer Peter Swärd som tränare för att föra upp Trelleborg i allsvenskan igen så gör man ingen glad. Trots massor av pengar så tar man in en tränare med minimal kompetens för att träna lag på denna nivå. Trelleborg är ju som bekant nykomlingar i år efter att ha åkt ur Allsvenskan i fjol och siktar därför på att åter ta steget upp och här är bristen som gör att man kanske inte kommer komma tillbaka till allsvenskan 2020. Trelleborg fick en knackig start på Superettan. Först kryssade man i premiären mot Gais, sedan förlorade man mot Varberg för att därefter kryssa två gånger igen mot Norrby och Västerås. I senaste matchen mot Dalkurd kom så äntligen segern som man väntat på. Det var lagets första seger i tävlingssammanhang på hela elva månader. Frågan är om den segern kan bli den skjuts man behöver för att också lyfta i tabellen. Men tittar man på vilka man mött så är det topplag i både Västerås, Norrby och fram för allt Varberg, så när man springer in på Vikingavallens bedrövliga arena så kommer man ta minst en poäng med sig hem. Båda mina spel känns bekväma, jag tror på Trelleborg trots en dålig tränare och jag tror att bägge vill framåt idag.

Varning för!

Det är en riktigt tuff match för Trelleborg när man kommer till Vikingavallen, inte för att Frej är speciellt bra, utan det är mest att det är svårt att spela på en arena som är så dåligt skick som denna är. Det är ingen frejdig fotboll det kommer bjudas på inför kanske 250 åskådare. Varken Frej eller Trelleborg är lag som spelar Barcelona fotboll. Ska jag ge varning för något av spelen så är det givetvis att det kan bli under 1,5 mål och 0-0 skulle vara ett riktigt dåligt spel för just det spelet. Men trots detta tror jag det kommer rinna på åt något håll. 1-1 räcker långt för bägge boka spelen.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *