fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: Djurgården ska ta poäng borta ikväll mot Helsingborg!

Publicerad

on

Allsvenskan är i full gång och alla slår alla eller tar poäng av varandra, Ikväll tar ett hemmastarkt Helsingborg mot ett sargat Djurgården som faktiskt inte hade mycket att sätta mot ett aggressivt Hammarby i sin senaste match. Jag ser trots detta Djurgården som det bättre laget och kan man bara ställa ett någorlunda starkt lag på benen ska man ta minst en poäng med sig hem till Stockholm och fina träningsanläggningen på Djurgården.

Helsingborg – Djurgården

Spelförslag:

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Spelplats: Olympia (Helsingborg) / Spelstopp: 6/5 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 3,2 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Helsingborg ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Djurgården vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Helsingborg vinner. Då förlorar jag oddset 3,2 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 2200 kronor

HIF starka hemma, ska det räcka till en trea!

Helsingborg har vunnit mot IFK Norrköping och Hammarby för att sedan åka på riktigt med stryk mot både IFK Göteborg och Östersund. Helsingborg har gjort sina klart bästa prestationer på hemmaplan så här i början av säsongen, här är man obesegrad. Men Ikväll ställs man inför en tuff uppgift när Djurgården kommer till Olympia. Djurgården som startat säsongen väldigt starkt och befinner sig på en andra plats medans Helsingborg ligger på en trettonde plats S 6 V 2 O 1 F 3 M 8:11 P7 Helsingborg som är obesegrade på hemmaplan och visat en enorm styrka där till skillnad från bortaplan, ser nu möjligheten att piska till Djurgården som bara fortsätter ösa på och ta poäng på poäng i inledningen. Jag tror det är en match som kommer bjuda på mål åt bägge håll. Jag tror att ett oavgjort resultat är mycket möjligt här med tanke på det Helsingborg visat upp på Olympia. Det blir en jämn och tuff kamp mellan två formstarka lag. Mitt boka spel känns mycket bra här.

Djurgården måste våga stå upp i närkamperna ikväll.

Djurgården har startat säsongen riktigt bra om man bortser från sista matchen mot Hammarby (1-2). S 6 V 3 O 2 F 1 M 10:6 P 11. Djurgården har visat sig vara riktigt starka i år och trots att man har en förlust och två oavgjorda matcher så har man lyckats göra hela tio mål. Offensiven har verkligen varit en stark sida tack vare Mohamed Buya Turay. Turay har fått till det mycket tack vare två riktigt bra spelare i Bärkroth och Ring. De båda har producerat flera assist till Djurgårdens mål den här säsongen och med den offensiven ska verkligen alla lag se upp.

Offensiven är stark och defensiven är stabil under ledning av den tidigare landslagsbacken Erik Berg (Johansson), som enligt mig är Sveriges bästa back, ja bättre än även vår kära Lindelöv. Jag trodde att det skulle brista just i det defensiva, men det har sett otroligt bra ut än så länge. Djurgården har det mesta för att få till det i år, man har dessutom Sveriges just nu bästa tränarpar vilket också visas på Djurgårdens fotboll, jämfört med förra året. Man har producerat mål framåt i samtliga matcher, och defensiven som man var lite rädd för, verkar bara bli bättre och bättre. Förlusten senast mot Hammarby kommer inte ge någon större påverkan negativt, det var en dålig match av DIF och med spelare åter i truppen från skador blir det ett annat mer aggressivt Djurgården på Olympia. Djurgården går för vinst, vilket kan ge Helsingborg sitt första nederlag på hemmaplan i årets allsvenska. Dock en match som inte är helt säker så boka spelet blir alldeles utmärkt. Det är en svår , tuff bortamatch för Djurgården.

Varning för!

Helsingborg är bra hemma och vill givetvis visa att man kan slå alla lag hemma även topplag som Djurgården. Helsingborg är ett lag som ena dagen kan vinna hemma med två bollar för att veckan efter få däng med tre på bortaplan, hur bra man är vet ingen än så länge. Jag tror dock att detta HIF kommer ligga i botten av tabellen när säsongen är slut, möjligtvis en kvalplats, men just nu är säsongen nystartad och då kan allt hända. Att laget sen är närma en konkurs gör det inte lättare i framtiden. Man har skulder på sjusiffriga belopp till kommunen och sexsiffriga belopp till olika privata företag i Helsingborg. Detta kommer äta upp klubben sakta men säkert när resultaten inte kommer gå bra. Så mycket viktig match för HIF vilket gör att DIF måste vara extra hungriga för att plocka åtminstone en poäng.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen