Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Köln ska klara minst en poäng borta!

Nytt boka spel på Betfair Exchange, när Furth inte vinner hemma!

Helgen gick i ett snabbt tempo och spelen gick inte hem, trots att storfavoriterna i tyska andra ligan så säkert borde ta poäng i sina match var det som förgjort när även Union Berlin misslyckades att ta sig upp på den så åtråvärda direktplatsen till Bundesliga. Alla tre lagen bakom Köln förlorade sin drabbning. Nu sitter Köln i förarsätet när man  i kvällens hängmatchen möter Furth borta. En poäng och man är klar för möte med de stora lagen nästa säsong. Men det är ett darrigt Köln som förlorat två raka matcher mot lag som man borde slå så det blir ingen lätt match. Trots detta ser jag möjligheten att ta tillbaka lite av den förlusten som kom i helgen, där Middlesbrough var det enda laget som stod upp och gjorde jobbet när jag bokade Rotherham.

Furth – FC Köln

Spelförslag:

Liga: Bundesliga 2 / Land: Tyskland / Spelplats: Sportpark Ronhof Thomas Sommer (Fürth) / Spelstopp: 6/5 kl 20,30 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 4,6 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Furth ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om FC Köln vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Furth vinner. Då förlorar jag oddset 4,6 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 3600 kronor

Ska Furth göra som de andra lagen i helgen, sätta käppar i hjulen för FC Köln

När Furth spelar hängmatchen hemma ikväll behöver man endast en poäng till för att vara helt klar för att spela i Bundesliga 2 även nästa säsong. Nu möter man kanske seriens svåraste lag, som kan se till att säkra en plats i högsta ligan och där Köln endast behöver en poäng för detta. Det är två helt olika världar som möts, Furth för att överleva och Köln för att vinna serien. S 31 V 9 O 11 F 11 M 34:50 P 38, är under hela säsongen för Furth, inte så bra med endast 34 gjorda mål. Men det som talar för att Furth ska klara av att rädda sitt kontrakt är att man ikväll spelar på hemmaplan, där man faktiskt bara har två förluster på hela säsongen. S 15 V 5 O 8 F 2 M 21:19 P 23, laget har dessutom inte förlorat hemma sen den 19 januari, med andra ord ett riktigt bra hemmalag. Jag kan trots detta inte låta bli att boka laget då jag i min enfald anser att man inte har mött mer än Union Berlin av samma kaliber som FC Köln i dessa matcher.

Ska Köln ta vara på de andras miss i helgen och säkra ett kontrakt på bortaplan!

Efter kvällens omgång är det bara två omgångar kvar, i helgen föll tvåan Paderborn på bortaplan, trean Union Berlin likaså och Hamburg fick storstryk hemma mot bottenlaget Ingelstad (0-3) det är som uppgjort för Köln när man ikväll spelar borta mot Furth. Vinst ikväll eller poäng och man är klar för Bundesliga nästa säsong. Nu är det dock ett Köln i dålig form som kommer på besök till Sportpark Ronhof Thomas Sommer arena. Med två raka förluster, behövs det verkligen en tempohöjning för att klara av ett bra hemmalag som Furth. S 31 V 18 O 5 F 8 M 76:41 P 59 är en riktigt bra säsong, hela 76 gjorda mål på 31 matcher borgar för en bra offensiv. Detta trots att man de två senaste har mött Darmstadt hemma (1-2) och Dynamo Dresden borta (3-0) där bägge blev förlust. Nu är det två lag som bägge ligger före Furth i serien, även om detta har en mindre betydelse är det dock ett faktum. Bortaplan är man absolut bäst i hela ligan så här långt. S 15 V 9 O 2 F 4 M 30:20 P 29, vilket borgar för att man kommer ta minst en poäng ikväll.

Varning för!

Det är ett riktigt bra hemmalag som möter seriens bästa bortalag, det står så otroligt mycket på spel när denna match börjar, det laget som är bäst förbered på denna batalj kommer ha en stor fördel. Köln har dessutom sett hur de andra lagen alla förlorade i helgen och detta kan antingen vara positivt eller visa sig var av negativ effekt då man kan bli för försiktig då det är endast en poäng man behöver. Svår match att förutse, men jag ser Köln som det starkare laget och de kommer ta vara på möjligheten nu när de spelar efter de andra lagen. Det som kan oroa är att de ska spela på resultat och vara nöjda med kryss, det kan gå riktigt illa! Boka spelet känns riktigt bra i denna match.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *