Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Sista omgången i Championchip, Rotherham bokas!

Vem ska med in i kvalet till PL!

Det känna som att allting ska gå käpp rätt åt ….. i maj månad! Ännu fler misslyckade bokade spel igår. Hamburg som slåss om att få kliva upp i högsta Bundesliga fick riktigt med stryk hemma, samt att Örgryte fick en man utvisad i ännu en match och då räckte man inte till på Strandvallen mot Mjällby. Under fredagen förlorade även Brest, som också de också slåss om att gå upp i  högsta franska ligan, på ett offside mål i 90:e minuten. Nu är det två spel under söndagen, den ena ser ni här nere. Det andra är Union Berlin som på bortaplan har alla möjligheter att ta klivet upp på direktplatsen till Bundesliga då både Paderborn och Hamburg, förlorade i helgen. Jag spelar högt med samma insats i bägge matcherna.

Oj vilken dramatik det bjuds på i Championchip inför sista omgången denna söndag. Vem ska följa med Leeds, West Bromwich och Aston Villa in i kvalspelet till PL. Redan klara för PL är Norwich och storskrällen Sheffield United. Nu står det mellan Derby som har den sista platsen inför sista omgången (71 poäng) och som avslutar hemma mot West B. Middlesbrough (70 poäng) som borta spelar mot redan nerflyttade Rotherham eller ska det bli Bristol City (69 poäng) som har bortamatch mot Hull som ska ta den sista platsen! Jag siktar in mig på att boka upp spelet Rotherham som hemma tar emot Middlesbrough. Ett Middlesbrough som måste vinna då man har sämre målskillnad än Derby och dessutom är man beroende av West B i sin match mot Derby.

Rotherham – Middlesbrough

Spelförslag:

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Aesseal New York Stadium (Rotherham) / Spelstopp: 5/5 kl 13,30 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 5,1 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Rotherham ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Middlesbrough vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Rotherham vinner. Då förlorar jag oddset 5,1 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 4100 kronor

Rotherham har äran att spela för, kan väl inte ta alla tre!

När Rotherham tar emot Middlesbrough i sista omgången av Championchip, så är det också deras sista match i denna serie. inför nästa år så får man riktig in sig på att spela mot, som vi kallar det i Sverige ängagängen. Man har helt enkelt inte räckt till i årets serie, inte för att man gjort det dåligt, men laget har varit för ojämnt helt enkelt. Man åker ut för att man spelat för många kryss under säsongen. S 45 V 8 O 16 F 21 M 51:81 P 40. Hade laget vunnit två matcher mer så hade de nu spelat vidare i Championchip, så liten är differensen. Nu klarar sig Millwall kvar i stället (44 poäng). Nu har man ingenting att spela för, mer än äran i sista matchen och det kommer inte räcka långt i denna match. Visst kommer de göra sitt yttersta i årets sista match, men att de skulle ta sin nionde trea – nä det händer inte. På hemmaplan är de bra men de har inte räckt till på bortaplan. Hemma ser det ut så här .S 22 V 7 O 8 F 7 M 31:36 P 29, att det kan skilja så mycket hemma respektive borta är helt galet. Nu blir det en hej då förställning på Aesseal New York Stadium.

Middlesbrough måste ta tre poäng i denna match!

Detta kan vara Middlesbrough viktigaste match för säsongen, i alla fall så här långt. En riktig måste match. Nu har man inte möjligheten att själva påverka om man ska spela kval till PL eller inte, då man är beroende av andra resultat. Men man måste givetvis ge sig själva största möjliga chans genom att gå för att vinna denna helt avgörande match. Jag tror att man klarar av detta och att Derby “bara” klarar ett kryss i sin match, det betyder att laget kommer fortsätta sin resa med kvalspel. Formen är god S 5 V 4 O 0 F 1 M 6:4 P 12 vilket borgar för att det ska bli minst en poäng här. Det kommer dock inte räcka då man har sämre målskillnad än Derby. Så full fart framåt och så går man för en trea. Under hela säsongen ser det ut så här S 45 V 19 O 13 F 13 M 47:40 P 70. Vilket verkligen inte imponerar om man ser på den offensiva biten. Bara fyrtiosju mål gjorda är inget att skryta om. Men att det ska bli match fjorton i förlust kolumnen det kommer inte hända.

Varning för!

Det finns inget annat än vinst som gäller för Middlesbrough, de kommer gå för seger. Med lite o disciplin bakåt kommer Rotherham få sina chanser. Det skulle behövas ett tidigt Middlesbrough mål då jag tror att det är en hel del anspänning på spelarna inför matchen. Samtidigt spelar Derby och om de skulle dra iväg och spelarna får reda på detta, kan det bli en riktig smällkaramell. Jag tror dock att bortalaget kommer klara minst kryss – ja egentligen tror jag de vinner men garderar upp mig i mitt boka spel.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *