Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Örgryte i ett”RIKTIGT BRA” boka spel på Betfair Exchange.

Mjällby överraskar, men nu ska det väl vara slut på det roliga!

När vi går in på fjärde dagen i maj månad, så vänder jag blickarna till den härliga svenska fotbollen som är igång på riktigt. Efter ett par omgångar kan man fortfarande inte utkristallisera någon riktig topp och botten i de två högsta serierna i landet. Alla slår helt enkelt varandra och överraskningarna duggar tätt över vårt avlånga land. Jag vänder mina blickar till en riktigt bra och spännande match på lister landet, där minkfarmarna tar emot sillastryparna från Göteborg. Alltså Mjällby – Örgryte.

Mjällby – Örgryte

Hur bra är nykomlingen Mjällby!

Mjällby som kom från söderettan inför säsongen i superettan, har överraskat positivt så här långt. När man i senaste omgången rastade av Degerfors (1-0) så innebar det lagets andra seger på fem matcher. S 5 V 2 O 0 F 3 M 5:6 P 6 med det placerar laget sig just nu på en fin tionde plats, en plats jag tror de kommer ha svårt att hålla hela säsongen, trots en bra start. Laget kommer vara indraget i bottenstriden, men än så länge har man inga problem med de lagen som pappret har bättre spelare. Hemma är det också ett svårbemästrad lag att slå, då bägge segrarna har också kommit hemma, senast mot Degerfors (1-0) och tidigare mot den andra nykomlingen från norrettan Västerås (2-1). Ett Västerås som ligger på en fjärde plats efter fem omgångar (8 poäng). Nu möter Mjällby ett Örgryte som hemma fick stryk av just Västerås (0-2) i förra omgången. Jag tror detta kan bli en riktigt tajt match, det är inte lätt att komma till Strandvallen och tro att man ska ta med sig alla tre poängen hem. Jag tror dock inte att Mjällby reder ut att ta en trea till hemma, även om självförtroendet är på topp. Boka spelet blir perfekt på eminenta Betfair Exchange.

Ett nonchalant Örgryte kan få det svårt på strandvallen!

Örgryte började serien precis så bra som man ska göra, laget ska vara med och slåss om topp tre i år. Men i förra omgången fick man sig ett riktigt rejält däng hemma av Västerås (0-2). Lite oväntat efter att man på bortaplan dessförinnan hade slagit Degerfors (1-2) med en man mindre under hela andra halvlek. Kanske det var nonchalant och skorna ut på plan utan att hjärnan var med, eller så hade man inte läst på att Västerås inte är så dåliga som några tror. Med Lindelöv pengar satsas det hårt i gurkstaden för att få komma till allsvenskan. Örgryte har bara en förlust efter fem omgångar och det blev som sagt i senaste matchen, S 5 V 3 O 1 V 1 M 8:5 P 10 placerar laget på en tredje plats i en jämn tabell. Krysset kom i första omgången mot Norrby (1-1) sen har det blivit seger borta mot Halmstad (1-3) Frej hemma (0-2) och som sagt Degerfors borta (1-2). Nu när man åker till en av Sveriges mest svårspelade fotbollsplaner så gäller det att ha blåstället på, det kommer inte finns utrymme för att tro det blir ett självspelande piano. Jag tycker Örgryte är så bra att man ska klara av att spela åtminstone ett kryss i denna bortamatch, får man in första målet så kommer det bli ytor för det är det största problemet med strandvallen, det är trångt. Men vid en ledning måste Mjällby upp i planen, då kan det bli inte bara ett kryss utan alla tre poängen följer med Göteborgarna hem.

Varning för!

Det är inte lätt att komma till Höllviken och tro att man ska bärga en trea, det blåser, det är kallt, det är trångt och Mjällby hemma är vana vid dessa miserabla förhållanden. Jag tror trots detta att det kommer bli svårt för Mjällby att klara av att möta Örgryte, ett Örgryte som nu är varnade efter att Degerfors förlorade i senaste omgången mot Mjällby. Det blir alldeles utmärkt med ett boka spel i denna match.

Spelförslag:

Liga: Superettan / Land: Sverige/ Spelplats: Strandvallen (Höllviken) / Spelstopp: 4/5 kl 16,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 3,85 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Mjällby ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Örgryte vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Mjällby vinner. Då förlorar jag oddset 3,85 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 2850 kronor

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *