fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: 2/2 i maj, nu går vi för tredje raka boka på Betfair Exchange

Publicerad

on

Under torsdagen tog det 45 minuter för att målspelet skulle sitta mellan Frankfurt – Chelsea (1-1). Det har blivit den önskade starten på maj månad som jag väntat mig. När vi nu trampar in i de sista omgångarna av de olika serierna ute i Europa, har Sverige precis börjat med sina serier, det ska bli riktigt kul att följa svensk fotboll och hitta de bästa spelen framåt i Sverige och i Norden. Nu har vi dock ett par omgångar kvar ute i Europa och ikväll kan vi få ett avgörande i Franska andra ligan. Ska Brest kunna ta vara på tillfället att följa Metz till högsta ligan när man på bortaplan spelar emot ett hårt jagande bottenlag i Beziers! Nere i reken ser ni vad jag anser om matchen och det är för mig fredagens absolut bästa spel. Ett riktigt toppenspel.

Beziers – Brest

Ska Beziers klara kvalplats för överlevnad måste de ta tre poäng ikväll!

När hemmalaget Beziers ikväll trampar in på sin hemmaarena Stade de la Mediterranee för möte med topplaget Brest, gör man det med en riktigt dålig säsong bakom sig. Med endast tre omgångar kvar placerar man sig näst sist i tabellen S 35 V 7 O 10 F 18 M 29:50 P 31 vilket gör att när det endast är nio poäng kvar att spela om, kommer det bli ett desperat lag som jagar för överlevnad i serie 2. Framför sig på kvalplats har man AC Ajaccio (36 poäng) och allt annat än en trepoängare ikväll för laget skulle i stort sett innebära tack och hej – ja lite beroende hur det går förstås i AC Ajaccio match. Men man har dessutom sämre målskillnad så det är förmodligen god natt om man inte vinner kvällens match. Ska man titta på något positivt under denna säsong för hemmalaget så är det faktiskt bara bortaspelet. Hemmaspelet är mediokert och riktigt dåligt S 17 V 1 O 9 F 7 M 9:19 P 12, bara en vinst på sjutton matcher är katastrof dåligt. Att man sen inte orkat med att göra mer än nio mål hemma sätter stora frågetecken till den offensiv biten. De fem senaste har de spelat (med senaste matchen först) Grenoble – Beziers (4-2) Beziers – Clermont (1-1) Valenciennes – Beziers (5-6) Beziers-Red Star (1-3) Lorient-Beziers (3-1). Nä det blir ingen trea ikväll, visst kan de jobba hårt för att försöka klara en poäng, men det kommer bara vara ett nonchalant Brest som i så fall ska ge bort dessa poängen.

Brest jagar uppflyttning, den bör komma ikväll!

Om det gått dåligt för hemmalaget så har det gått desto bättre för Brest. med tre matcher kvar och nio poäng att spela om, så är Brest endast en poäng från att ta den så åtråvärda andra platsen som innebär direktuppflyttning till högsta ligan. M 35 V 20 O 11 F 61:33 P 71 gör att man är sju poäng före Troyes (64 poäng) så det räcker det med att man spelar kryss i kvällens match för att vara helt klara, oavsett om Troyes vinner eller inte. Bortaspelet är ok, inte helt godkänt men dock ok S 17 V 8 O 7 F 2 M 26:17 P 31 är lite för många kryss och väldigt dålig målskillnad för att vara topp tre på bortaplan. Formen däremot är grym S 5 V 5 O 0 F 0 M 12:3 P 15, hur ska Beziers kunna ta tre poäng mot det formstarkaste laget i serien? Nä det kommer absolut inte att gå. Förlusttvåan på bortaplan kommer vara intakt efter kvällens match. Laget har dessutom seriens bästa målskytt i Charbonier med 25 mål och 7 assist och det är väl rätt solklart att han kommer sätta en balja även ikväll, om han spelar!

Varning för!

Egentligen borde detta vara det ultimata backa spelet till just nu 1,88 på Betfair Exchange, hela fem punkter högre än på exempelvis Bet 365. Men det är ett desperat jagande hemmalag som har en mikroskopisk chans att kunna ta sig till bottenkval och inte ramla ur direkt. Ett mål för hemmalaget och de berömda bussarna parkeras, då kan kvällen för en trea för Brest vara borta. När Brest dessutom är klara för uppflyttning på en poäng så kommer man absolut inte ge bort något gratis bakåt, och kanske prioriterar man poängen före segern! Ett rött kort tror jag däremot att man kan klara av för man är så mycket bättre än Beziers. Boka spelet ger mig tryggheten att även krysset sitter klockrent i spelet.

Spelförslag:

Liga: Ligue 2 / Land: Frankrike / Spelplats: Stade de la Mediterranee (Beziers) / Spelstopp: 3/5 kl 20,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 4,8/ Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Beziers ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Brest vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Beziers vinner. Då förlorar jag oddset 4,8 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 3800 kronor

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen