Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Hämtas från Europa League och Tyskland.

Ett bra boka över/under spel tas i matchen mellan Eintracht Frankfurt - Chelsea.

Igår satt spelet Assyriska – Lund som slutade kryss (0-0) detta gjorde att boka spelet satt riktigt skönt och maj började precis som jag ville.

Ett riktigt dåligt utbud på marknaden idag, men jag tittar då lite djupare i spelalternativen och gör ett boka spel på Europa League, men inte på min vanliga marknad 1X2, utan jag går på över/under mål spel.

Eintracht Frankfurt – Chelsea

Spelförslaget;

Liga: EL / Land: Tyskland / Spelplats: Commerzbank-Arena (Frankfurt) / Spelstopp: 2/5 kl 21,00 / Insats 400 kr / Boka Odds = 3,85 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka under 1,5 mål = jag tror inte att det blir under 1.5 mål i matchen, blir det över 1,5 mål dubblar jag min insats  Jag förlorar mitt spel om det blir under 1,5 mål. Då förlorar jag oddset 3,85 x insatsen 400 kronor – insatsen = 1140 kronor

Eintracht Frankfurt slår ur underläge i detta dubbelmöte!

Eintracht Frankfurt har imponerat stort i Europa League. Laget vann samtliga sex gruppspelsmatcher och hade bland annat Lazio och Marseille i gruppen. Lägg också till att man slagit ut Shakhtar Donetsk (6-3), Inter (1-0) och Benfica (4-4) på vägen till en semifinal. Mot Benfica var det en tysk pansarmaskin som gjorde en fruktansvärt stark vändning och gick vidare. Jag hade bokat Benfica på deras hemmaplan, tyvärr gick den inte så bra i den matchen, men med glädje såg jag tyskarna vända hemma.

Eintracht Frankfurt har senaste veckorna varit urusla. Den avgörande segern över Benfica är deras enda trepoängare på de fem senaste matcherna, Laget har bland annat förlorat mot Augsburg på hemmaplan, samt tappat poäng mot ett oerhört formsvagt Hertha Berlin även det på hemmaplan.

Men nu gäller det ett annat läge och i EL är man eller har man varit helt fantastiska, jag tror vi får se ett offensivt tyskt lag som vill ha en fördel när man åker för att möta Chelsea på bortaplan. Eintracht lämnar sällan planen utan att näta, de har gjort minst ett mål i 9 av sina 10 senaste matcher.

Är Chelsea verkligen så bra att de ska ha en finalplats!

Ärligt talat tycker jag detta är ett riktigt skitlag, som spelar en medioker tråkig fotboll som går ut på att vinna med ett mål och sen parkera bussen. En gammaldags Italiensk fotboll utan finess, kanske ett tränarproblem! Jag själv, tror det beror på att laget har gamla spelare som gjort sitt trots att de inte är så gamla, de är helt enkelt trötta, kombinerat med dessa en ledare som tappat omklädningsrummet – det kan aldrig bli bra!

Chelsea har en fjärdeplats i PL och allt i sina egna händer om man ska spela CL nästa år.  Jag tror Sarri kommer att satsa på att spela ett så bra resultat som möjligt i kvällens match och med menar jag att man parkerar bussen och går på kontringar. Man har redan nu börjat tänka på söndagens viktiga match mot Watford, och kanske kommer man att prioritera ligaspelet för att vara helt säkra på att klara CL kommande säsong.  Jag utgår ifrån att Sarri kommer fortsätter rotera i truppen, lirare som Giroud och Pedro kommer förmodligen få spela från start och sen några ändringar till för att spara de yngre hungriga spelarna till helgen. 1-1 är ett kanon resultat för Sarris lag inför hemma matchen. Då sitter också boka spelet.

Med detta sagt, så tror jag alltså på en jämn match, där jag verkligen hoppas tyskarna vinner. Chelsea är favoriter till att gå vidare, men Eintracht ska absolut inte räknas bort, de är riktigt bra när de väl får till det, speciellt på hemmaplan. Vi ska inte glömma att Chelsea släppt in mål i fyra raka matcher.

Varning för!

Chelsea kommer verkligen parkera bussen för att ta med sig en nolla hem, otroligt viktigt att EF får in ett mål så att de måste gå framåt, alternativ Chelsea får till en kontring så att EF går för kvittering och ledningsmål.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *