fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: Första spelet i maj, bokas i Jönköping. Lund fixar degen!

Publicerad

on

Då var det 1 maj och dags att sätta ribban högt med att börja boka ett spel i Division Ett södra. Assyriska IK tar emot ett riktigt bra – frejdigt Lunds BK som inte lyckats så bra de senaste två omgångarna. Efter en lysande start har det gått troll i spelet. Nu väntar en helt nu bekantskap för Lund när man tar bussen upp till Jönköping för att möta Assyriska IK.

Som ni vet vid detta laget är det Betfair Exchange som gäller och det är ett boka spel som läggs i matchen.

Assyriska IK – Lunds BK

Spelförslaget

Liga: Division Ett södra / Land: Sverige / Spelplats: Rosvalla IP (Jönköping) / Spelstopp: 1/5 kl 15,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 2,6 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Assyriska ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Lunds BK vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Assyriska vinner. Då förlorar jag oddset 2,6 x insatsen 1000 kr – insatsen = 1600 kronor.

Assyriska är på gång, men kan de verkligen slå Lunds BK!

Svaret på rubriken ovan är – nej de kan de inte, de kan säkert spela till sig en poäng på hemmaplan, men de kommer inte ta alla tre poängen mot ett egentligen starkt Lund, som måste upp till bevis efter två riktigt dåliga matcher. Assyriska i sin tur har kommit tillbaka efter en dålig start och tagit två kryss de senaste två matcherna Tvååker borta (2-2) och Trollhättan hemma (1-1). Innan dess fick man torsk mot Åtvidaberg borta (2-0) och Skövde hemma (0-1). Laget har alltså inte vunnit efter fyra omgångar. S 4 V 0 O 2 F 2 M 3:6 P 2 vilket egentligen inte säger så mycket om laget då det bara gått just fyra omgångar. Dock de två poäng man tagit är mot lag som säkerligen kommer placera sig på nedre halvan av tabellen när serien är slut. Jag kan inte se att lagt ska ta alla tre poängen i denna match och detta grunnar jag på att Lund var ett topplag förra året och är absolut ett bättre lag i år med ny gamla tränaren Jack som är tillbaka. Med detta sagt så kommer de att vara topp fem i år. Förhoppningsvis går fina anrika Lunds BK hela vägen.

Lund ska absolut blanda sig i toppstriden, men då krävs det tre poäng här!

Lund började serien övertygande, man spelade ut bottenlaget Kristianstad borta (0-2), sen fullständigt krossade man Eskilsminne hemma (3-0) en av seriefavoriterna . Sen var det stopp, två förluster i rad och 2-5 i målskillnad. Första förlust kom borta mot Utsikten (3-2) där man hade en 2-0 ledning, senast matchen hade man ingenting att sätta emot hemma mot Värnamo (2-0) och den kan kanske oro lite, här klarade man inte av att sätta emot Värnamos höga press, det var inget att snacka om vart segern skulle gå. S 4 V 2 O 0 F 2 M 7:5 P 6, gör mig inte ens orolig när man tar sig upp till Jönköping för ännu en bortamatch. Sju gjorda mål på fyra matcher gör att boka spelet känns riktig bra som första spel i maj. Ja man har släppt in fem mål på två matcher, men tro mig laget har en riktigt kompetent tränare som kommer se till att det blir rätsida på detta inför dagens match. Man har dessutom gått ifrån senaste matchen utan att göra mål, det kommer man inte göra under dagens match.

Varning för!

Assyriska är nykomlingar och en helt ny bekantskap för Lund, de vet inget om laget och inte riktigt koll på dem efter fyra omgångar. Samtidigt så har Assyriska ingen koll på Lund så detta ska slå jämt ut. Det som kan oroa är att det är i början av serien och Assyriska kommer från två kryss, Lund från två förluster – boka spelet blir perfekt även om jag tror att Lund plockar alla tre poängen i denna match. Hade det varit tio omgångar in hade det garanterat varit tre enkla Lund poäng. Lund ska vara ett topplag, medans Assyriska får slåss för att överleva.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen