fbpx
Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG: Galet spelvärde på Superettan match!

Brommapojkarna är helt fel favoriter hemma mot Jönköping eller?

När jag analyserar dagens andra spel hittar jag ett “KANONODDS” i matchen Brommapojkarna – Jönköping Södra. Nu snackar vi värdeodds, jag tycker det är helt fel favorit som är i denna match. Om mitt första spel med AIK som vinnare, var bra så tycker jag detta är ett minst lika bra spel och med riktigt bra backa odds. Men jag kommer givetvis försöka öka upp oddset på Betfair Exchange innan matchstart.

Brommapojkarna – Jönköping Södra

Spelförslaget:

Liga: Superettan / Land: Sverige / Spelplats: Grimsta IP ( Bromma) / Spelstopp: 20/5 kl 19,00 / Insats 800 kr / Odds = 3,00 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Backa Jönköping = spelare 

Krisen i BP blir bara djupare och djupare!

När BP idag möter Jönköping Södra hemma på Grimsta IP, så är det ett lag som inte mår så bra. Efter förra årets fiasko i allsvenskan och alla skriverier om mobbing, pennalism och satsning på sjuåringar, så försöker den anrika klubben bygga upp nytt igen. Det ska helst inte finnas någon i laget som kommer utanför Sveriges gränser och det ska vara egna talanger man ska satsa på, detta kan föra ner BP i Division ett norra inför 2020 och då går de miste om de 15 miljoner kronor som nysatsningen ger alla superettan lag från nästa år. I ettan är det 350 000 kr man får från ett Svenskt meningslöst spelbolag. BP har börjat miserabelt, S 8 V 2 O 1 F 5 M 11:14 P 7, så ser tabelläget ut. Men trots detta har man blivit lite favoriter i kvällens match! Detta kan jag tycka är fel då undertecknad vet att BP inte mår bra just nu. Följande lag har man mött och det är förvisso inga dåliga motstånd man tagit sig an.
IK Frej – Brommapojkarna (1-1), Brommapojkarna – Degerfors (2-3), Norrby – Brommapojkarna (2-0)
Brommapojkarna – Halmstad (2-1), Varberg –  Brommapojkarna (3-0), Brommapojkarna –  GAIS (1-2) Dalkurd – Brommapojkarna (0-4) Brommapojkarna  – Västerås SK (1-2)Här är ju både suveräna serieledaren Varberg och topplagen Norrby, Degerfors med. Nu möter man ett lag som verkligen skulle vara topplag i år men som det går så där förr. Jag ser trots detta inte på Brommapojkarna som favoriter och hittar spelet i backa på Betfair Exchange

Bara en krokodil till tränare kan sänka Jönköping för att gå upp i allsvenskan.

Jönköping Södra är en flopp så här långt, men ikväll bör det bli tre poäng!

Att Jönköping inte börjat speciellt bra i årets superetta är mest för att man har en riktigt medioker tränare, han är mer än krokodil än en tränare när han låter käften glappa. Samma skola för övrigt som Poya i IFK Göteborg. Med det laget han bifogar över så skulle laget vara med i toppen direkt från start och att man ska vara topp tre är absolut ingen överdrift. Nu har det inte gått så bra som man väntat sig S 8 V 3 O 2 F 3 M 13:7 P 11, vilket bara ger en åttonde plats inför kvällens match, . Men redan nu är det hela tretton poäng upp till suveräna Varberg – dock med en match mindre spelad , vid vinst tio poäng.
Jönköping – Öster (2-0), Örgryte – Jönköping (1-1), GAIS – Jönköping (1-0), Jönköping – IK Frej (1-1), Norrby – Jönköping (1-7), Jönköping – Dalkurd (1-0), Degerfors – Jönköping (2-1), Jönköping – Halmstad (0-1). Faktum är om man tittar på motstånd, så är det sämre lag än vad BP har mött och detta kan ju oroa lite, men med det lag man har ska man och måste man ta en trea ikväll för att kunna utmana om i alla fall en kvalplats. Det är tränaren “Brännan” som kan förstöra matchbilden och göra Jönköping till ett mediokert mittenlag i årets superetta. Jag hoppas verkligen att man försöker gå för seger ikväll.

Varning för!

Bara bristen på dåligt matchat lag från Jönköpings sida. De är bättre för dagen på alla positioner.

Spelförslaget:

  • Rak tvåa på Jönköping Södra, just nu ligger oddset på Jönköping seger på 2,78 på Betfair Exchange, Jag har lagt upp spelet på 3,00 och kör som tidigare matcher spelet femton minuter in i matchen. Insatsen är 800 kr och det är bra utdelning vid vinst på tre gånger pengarna. Vill man säkra upp spelet så bokar man Brommapojkarna.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar