Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS: Betfair Exchange ger oss ett riktigt bra BACKA spel i NR – Cupen

Läge för att förhandla odds när Bodo/Glimt spelar borta mot Strömmen.

Spelen börjar sitta riktigt fint andra halvan av maj månad. Senast satt AIK till 1,68 mot Falkenberg hemma, oddset fick jag i halvlek. Ville komma upp till 1,75, men läget kom aldrig och 1,68 var ett bra spel. Jönköping till otroliga tre gånger pengarna var inga problem, oddset var på 2,70, men innan matchstart hade spelet gått igenom. Nu är maj månad plus och jag jobbar vidare mot nya mål, detta efter en trög maj start. Dock mindre utbud och svårare att hitta matcher. Idag har jag hittat ett riktigt fint spel i Norska cupen när Bodo/Glimt gör besök i Strömmen. jag kommer fortsätta att försöka höja upp oddset från just nu 1,42 till åtminstone 1,55 innan matchstart. Sen börjar jag om igen vid matchstart och då börjar jag på 1,75 så får vi se vart det barkar hän. Att spela på Betfair Exchange ger mig som ni vet möjligheter att få klart högre odds än de vanliga bolagen.

Strömmen – Bodo/Glimt

Spelförslaget:

Liga: Norska Cupen / Land: Norge / Spelplats: Strömmen Stadion ( Strömmen) / Spelstopp: 22/5 kl 17,00 / Insats 2000 kr / Odds = 1,55 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Backa Bodo/Glimt = spelare 

Strömmen ett bottenlag i Norska andra ligan, cupen inte viktigt nu!

S 8 V 0 O 4 F 4 M 3:10 P 4 är just nu en fjortonde plats i norska andra ligan för dagens hemmalag. Att man nu skulle satsa allting på att gå vidare i cupen kan ses som utopi i den norska fotbollen. Visst är cupen viktig i Norge och den drar alltid storpublik, men att tro att Strömmen idag ska gå med bästa laget för att slå Bodo/Glimt som kommer från en serie högre upp ,verkar ju helt idiotiskt, Nu måste man koncentrerar sig på att se till att böja vinna sina matcher i serien annars så spelar man långt ifrån några matcher som någon bryr sig om 2020. Laget har bara producerat tre mål på de första åtta matcherna vilket aldrig kommer räcka mot ett topplag i högsta ligan. Nä detta spel känns riktigt bra och insatsen är där efter. Tänk på att arenan tar 1800 personer inte mycket publiktryck där inte!

Bodo/Glimt förlorade senast, nu vill de vidare i prestige cupen!

S 9 V 5 O 2 F 2 M 19:13 P 17, placerar laget på en fin fjärde plats, med en match mindre än serieledande Molde på tjugotvå poäng, har man verkligen häng på toppen av norska högsta ligan. Nu förlorande man senaste hemmamatchen lite snöpligt mot Brann som placerar sig på femteplats. Man låg under redan efter trettioen minuter med 0-2 och trots en reducering i slutet av första halvlek så inkasserade man sin andra förlust för säsongen. Detta kommer dagens cupmotståndare få äta upp oavsett om man startar med bänken eller med ordinarie startelva. Jag kan inte se att de inte ska ta cupen på allvar och inte komma med ett slagkraftigt lag, den är trots allt viktig i Norge.

Varning för!

Underskattning och att man kommer med ett rent B – betonat lag från Bodo/Glimt, då kanske Strömmen kan klara kryss. Jag tror dock inte att Strömmen ska vinna matchen. Egentligen ett utmärkt boka spel, men jag tycker det för tillfället är för dyrt. Skulle dock Strömmen ta ledningen, finns det absolut ett boka läge då jag inte tror att de kommer vinna matchen.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *