Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS: Jag bokar Derby på Betfair Exchange inför matchen mot Aston Villa

16,00 är det avspark på Wembley och nu gäller det att Aston Villa presterar.

Idag avgörs det på Wembley Stadium när playoff-finalen mellan Aston Villa och Derby County sparkas igång klockan 16,00 svensk tid. Vilket lag skall lyckas ta sig upp till finrummet Premier League och de stora pengarna. Är det Dean Smith och John Terrys Aston Villa som kom tillbaka efter en miserabel start av säsongen eller Frank Lampards Derby County? Undertecknad är ett stort – ja ett enormt Aston Villa fan och hoppas givetvis att “vi” äntligen ska gå upp igen. Jag har dock ett spel på Betfair Exchange där jag bokar Derby och på så sätt klarar mig på om det även blir kryss i matchen.

Aston Villa – Derby

Spelförslag:

Liga: Championchip kval till PL / Land: England / Spelplats: Spelas på Wembley Stadium. / Spelstopp: 27/5 kl 16,00 / Insats 300 kr / Boka Odds = 4,00 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Derby ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Aston Villa vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Derby vinner. Då förlorar jag oddset 4,00 x insatsen 300 kronor – insatsen = 900 kronor

Aston Villa är favoriter, men är detta verkligen befogat!

Aston Villa är i playoff-final efter att ha slagit ut West Bromwich i semifinalen på straffar och tidigare under säsongen slutat på en femte plats i Championship. Aston Villa är det laget som har blivit favorit här och det ska de också vara med det laget de har att tillgå. Man har en starkare trupp men också för att man har ett stort övertag på Derby under säsongen. Under säsongen har bägge matcherna man mötts i slutat med övertygande vinster för Aston Villa. (3-0) på bortaplan och (4-0)på hemmaplan. Matchen spelas i London på Wembley och det innebär neutral mark. Detta är givetvis årets viktigaste match för båda lagen, vinnaren spelar i PL nästa säsong och de gamla resultaten kan man bara glömma. Nu är det nya förutsättningar och det lag som jobbar hårdast kommer stå där med äran att få spela mot de stora lagen nästa säsong.

Aston Villa känns som det klart bättre laget på pappret, inte bara på grund utav de tidigare mötena. Man har spelare som hållit en bra nivå över hela säsongen. Två spelare att nämna inför finalen är Tammy Abraham ( inlånad från Chelsea ), samt en av Englands största talanger i Jack Grealish, båda har spelat en stor roll under säsongen och är en stor bidragande anledning att Aston Villa nu står i finalen. Tyvärr så var inte Grealish att känna igen i sista matchen mot West B, men det var inte heller så konstigt, varje gång han fick bollen hade han tre till fyra spelare runt sig. Nu måste Aston Villa som låter mycket att spelet att styras kring denna fantastiska talang, ha ett motvapen om Derby gör likadant som West B gjorde, annars kommer det bli svårt för Villa idag.

Det är också en coachkamp mellan vännerna John Terry och Frank Lampard, en match i matchen bägge med förflutet i Chelsea. Jag håller Aston Villa som favorit och är givetvis inte partisk i målet. Jag spelar som vanligt på Betfair Exchange, men kan inte backa = Aston Villa Aston, utan spelar ett boka spel på Derby här. Fast jag tror att Aston Villa drar det längsta strået och gör comeback i Premier League efter matchen i eftermiddag.

Derby slår i underläge, detta kan vara deras fördel.

Derby är livsfarliga efter krossen mot Leeds!

Det är en otroligt spännande match vi har framför oss. Derby har imponerat under säsongen och det var inte många som trodde på laget när man ställdes emot Leeds i sista omgången inför finalen. När Leeds sedan ledde både efter första semifinalen och i början av andra, trodde de flesta att det skulle bli Leeds i en final mot redan klara Aston Villa. Men med en otrolig vändning bäddade man för avancemang till playoff-final och tränare Frank Lampard har lyfts till skyarna efter vändningen mot Leeds. Ska man jämföra de två semifinalerna, så borde det egentligen vara fördel Derby. Det man presterade mot Leeds var klart bättre än det Aston Villa presterade i sin semifinalmatch mot West B. Men fotboll är inte alltid logisk och Aston Villa har nu blivit favoriter mot Derby , vilket gör att laget egentligen kan spela utan press, som de gjorde när de var uträknade och utslagna mot Leeds.

Nu väntar ytterligare en match där man står som underdogs inför mötet. Derby är det laget det snackas minst om här, man har åkt på två riktigt klara förluster under säsongen mot kommande motstånd, nu kan man vända detta till något positivt, när man springer ut på underbara Wembley. Det är en helt ny match nu och ännu mer på spel, någon ny överkörning blir det inte. 

Varning för!

En match, det spelar ingen roll hur det gått tidigare. En match och det lag som klarar av att behandla allt runt omkring bäst i denna match, samt har fru fortuna på sin sida kommer spela i PL nästa säsong.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *