fbpx
Connect with us

SPELTIPS: Dagens ”BÄSTA BOKA SPEL” på Betfair Exchange hittar jag i allsvenskan!

Publicerad

on

Om man bortser från dagens viktigaste händelse på Wembley där Aston Villa möter Derby så är det ett riktigt toppenmöte på Tele 2 arena, när Hammarby från söders höjder tar emot IFK Norrköping, ett Peking som verkligen inte har presterat i år. Det kan väl bara sluta på ett sätt! Jag anser mig ha hittat ett riktigt bra boka spel på Betfair Exchange!

Hammarby IF – IFK Norrköping

Spelförslag:

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Spelplats: Tele 2 Arena (Stockholm). / Spelstopp: 27/5 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Boka Odds = 2,22 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Hammarby ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om IFK Norrköping vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Hammarby vinner. Då förlorar jag oddset 2,22 x insatsen 1000 kronor – insatsen = 1200 kronor

Hammarby alldeles för stora favoriter i denna match!

Att Hammarby trivs på hemmaplan är väl ingen nyhet, det sjungs både det ena och det andra när dessa söderpojkar springer in på planen. Nu är det ett alltid en stor fylla när Bajen spelar hemma så kanske det blir lugnare när de nu spelar en måndag och utan möjlig ledighet på tisdagen. Vilket som, det är ett faktum att Bajen jagar sin femte raka seger hemma för säsongen och laget har totalt gjort elva mål på de fyra senaste hemmamatcherna. Senast blev det seger mot Östersund (4-0), med detta var inte rättvisa siffror, Östersund fick sin mittback och lagkapten skadad redan efter femton minuter och detta fallet beror mest på det. Inte på att Bajen var så mycket bättre. Men att Bajen är bra hemma, kan ingen ta ifrån dem.

Hammarby kan efter seger ikväll klättra upp på andra plats, vilket förvånar undertecknad kraftigt. Man har verkligen inte det materialet som krävs att ligga topp fem. Dock måste man vinna kvällens match, vilket jag tror man får otroligt svårt för. Man har dessutom Djordjic avstängd, vilket är ett tungt avbräck, dock spelar lagets skyttekung Tankovic så här får Norrköping onekligen se upp, det finns mycket kvalité även i spelare som Kjartansson och Kacaniklic i Hammarby

Hammarby är alltså obesegrade sedan förlustmatchen mot MFF borta (4–1), Därför är det kanske ingen större överraskning att Hammarby är favoriter. Men jag tror annorlunda. Om Norrköping har läst på läxan och sett hur MFF förnedrade Bajen på hemmaplan, så ska detta kunna bli ett perfekt boka spel på Betfair Exchange.

När ska det lossna för IFK Norrköping! Ikväll kanske?

IFK Norrköping har inte börjat bra och varje poäng är nu livsviktig!

Norrköping har börjat katastrofalt och det är inte mycket som stämmer för laget. Nu har man trots detta vunnit de två sista matcherna, men det har varit mot bottenlagen Örebro (1-2) sen följde man upp med en seger mot Sundsvall hemma (2-0). Man placerar sig på en medioker åttonde plats och man har bara lyckats vinna tre matcher så här långt. S 10 V 3 O 5 F 2 M 14:13 P 14, dock vet man att det finns en enorm kapacitet i laget och det är bara en tidsfråga innan det skal lossna ordentligt. Man har dessutom mött både MFF (1-1) och AIK (0-0) så problem med att möta bra lag har man inte. Nu är inte Hammarby i samma klass som MFF eller AIK så det ska om man är på rätt humör och ser upp med Hammarbys kontringar, kunna bli både en och tre poäng med sig hem till lilla Peking. Visst Hammarby är något bättre än både Örebro och Sundsvall för dagen, men det är trots allt Norrköping vi pratar om och detta lag ska absolut vara topp fem, annars så är det något helt galet i årets trupp!

Varning för!

Bajen hemma är bra, men snart måste lagen ha läst deras, vi parkera bussen och kontra med snabba spelare. Har man inte lärt sig detta vid detta laget, så ska man inte heller vinna matcher mot Bajen. Men jag är säker på att Norrköping kommer vända på steken istället, då kommer Hammarby få stora problem, för bakåt är de inte bra. Ett riktigt bra boka spel ikväll med andra ord.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen