fbpx
Connect with us

SPELTIPS: Ett målspel prickas in ikväll på Betfair Exchange

Publicerad

on

Igår satt både Aston Villa spelet och allsvenska spelet. Bägge spelen var som bookmaker = boka spel på Betfair Exchange. Det var en glädjens dag när mitt favoritlag i England gick upp i PL igen efter 144 matcher i Championchip. Att sen mitt andra lag i Bundesliga 2 – Union Berlin gjorde samma bedrift i sitt kval bara några timmar senare, gjorde hela måndagen till en dag att minnas länge. Nu är det tisdag och det börjar verkligen bli färdigspelat i Europa. Jag hittar då ett bra boka spel i Superettan, denna gång i bland över/under i målproduktion.

Dalkurd – Örgryte

Spelförslaget:

Liga: Superetta  / Land: Sverige / Spelplats: Gävlevallen (Gävle) / Spelstopp: 28/5 kl 19,00 Spelbolag: Betfair Exchange Insats 500 kr / Odds boka = 3,3 / Spel: Boka under 1,5 mål = Jag dubblar min insats om det blir mer än 1,5 mål i matchen. Om det blir under 1,5 mål förlorar jag oddset 3,3 x insatsen 500 kronor – insatsen = 1150 kronor

Dalkurd har rest sig för stunden, men hur länge håller detta!

Dalkurd kommer med lite miss flyt vara tillbaka i norrettan igen inför nästa säsong, laget har inte fungerat i Superettan ännu. S 9 V 3 O 1 F 5 M 9:15 10, laget ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket efter tio omgångar och det är mycket som står på spel i varje match för detta lag. Dalkurd som åkte ner från Allsvenskan förra säsongen har trots en dålig start, större målsättningar än att ramla ur, men pengarna är slut och publiken sviker till så hög grad att när man rapporterar siffror på hur mycket publik det varit på arenan, så räknar man även spelare och funktionärer. När det dessutom inte finns tålamod med tränare eller spelare så kan vi räkna med att det kommer bli stora ändringar redan inför sommaruppehållet. Undertecknat tror dock inte detta kommer att hjälpa, det som kan rädda Dalkurd kvar i Superettan är att det finns andra lag som är sämre. Nu gjorde man senast en kanon match mot Degerfors, ett Degerfors som verkligen tappat det mesta sen man förlorade mot Mjällby för några omgångar sedan. Dessa tre oerhört viktiga poäng tog laget upp ovanför bottenstrecket. Det var en match där man startade väldigt lovande och hade en 2-0 ledning redan i paus. Degerfors fick ett tröstmål på tilläggstid (1-2)

Nu väntar en riktig ångest match på hemmaplan mot Örgryte IS. Ångest är att det är runt tvåhundra personer som kommer och tittar på matchen, det är horribelt dåligt och inte värt ett Superettan lag. Dock vill man inte ramla ur, är det dessa matcher man ska vinna då Örgryte som börjat bra är helt ur form. Man har nu en god chans att ta viktiga poäng trots att Örgryte i normala fall är ett klart mycket bättre lag än Dalkurd 2019. Örgryte har fem matcher utan seger. Respekten skall dock finnas för motståndarna, alla har innan säsong sett laget som topp tre och kandidat om en allsvensk plats nästa säsong. Mitt målspel är bra då det är två lag som vill vinna och det räcker med två mål så sitter spelet.

Örgryte ur form, måste börja producera för att komma topp tre

Vad har hänt med ÖIS! Trycket på topp tre har det blivit för svårt att hantera?

Örgryte började riktigt bra i årets Superettan, men har senaste tiden tappat formen fullständigt och rasat neråt i tabellskiktet. Örgryte S 9 V 3 O 3 F 3 M 12:11 P 12 tre segrar och ett oavgjort resultat i premiären har förvandlats till fem raka förluster. ÖIS låg i toppen efter fyra omgångar men har tappat rejält och ligger efter sina nio spelade omgångar på en åttonde plats. Örgryte kommer senast ifrån en förlust på bortaplan mot Trelleborg (2-1). Duktiga Gustav Ludvigson kvitterade för ÖIS med en halvtimme kvar och det såg ut som att man skulle få ta med sig en poäng hem. Men Trelleborg lyckades få in avgörandet med tre minuter kvar att spela, Dennis Antwi avgjorde för sitt Trelleborgs FF. En riktigt välbehövlig seger för Peter Swärd och gänget.

Denna gången gästar man Dalkurd på Gävlevallen. Örgryte är ett klart bättre lag än Dalkurd för dagen och segerchanserna bör vara goda om man inte är rädd för att anfalla. ÖIS har trots sin dåliga form sett lovande ut och har fortfarande gett positiva prestationer som kan jämföras med den fina starten. ÖIS behöver få igång sin effektivitet igen, man har producerat tolv mål framåt och det räcker inte när man släpper in elva, man behöver få stängt bakåt också. Hemvändaren Ailton Almeida kanske får starta ikväll och det kommer vara ett rejält plus för ÖIS i så fall. Att det ska bli mindre än 1,5 mål, med två lag som verkligen behöver poängen känns inte troligt.

Varning för!

Inget av lagen vill förlora poäng och låter bli att anfalla i större uträckning än normalt. Det är två lag med mediokert självförtroende, detta kan spela in när det gäller målproduktion. En tillknäppt historia som behöver mål tidigt i matchen.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen